ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΝΤΙΡΙΚΟΣ: «ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ»

Ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος είναι ένας συνειδητοποιημένος πολίτης και αυτό έχει φανεί και μέσα από την φιλανθρωπική του δράση, εν μέσω πανδημίας αλλά και δισταγμού ορισμένων να εμβολιαστούν θέλησε να στείλει το δικό του μακροσκελές ηχηρό μήνυμα προκειμένου να μην χαθούν άλλες ζωές από τον φονικό ιό.

«Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι η ελευθερία του ατόμου και η αυτοδιάθεση είναι αξίες που όλοι υπερασπιζόμαστε και εγώ ο ίδιος με κάθε τρόπο εμπράκτως σε όλη μου τη ζωή. Ωστόσο, η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων. Έχοντας ασθενήσει από τον κορονοϊό – αν και με ήπια συμπτώματα – γνωρίζω καλά πώς είναι να μετράς αντίστροφα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, και να σε τρώει η αγωνία κάποιας ενδεχόμενης επιπλοκής από τον αποδεδειγμένα θανατηφόρο ίο. Η λύση είναι μία και είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατευτούμε όλοι: ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

Προσωπικά δεν σκέφτηκα στιγμή για το αν πρέπει να εμβολιαστώ και αν πρόκειται για κάποιο πείραμα εις βάρος των ανθρώπων έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Σίγουρα, σκέφτηκα ότι θέλω να ζήσω και ότι δεν έχω δικαίωμα να στερώ από κανέναν την αναφαίρετη επιθυμία του να το πράξει και ο ίδιος χωρίς να κινδυνεύει από εμένα και την ξεροκεφαλιά μου. Ας μη χάσουμε άλλο χρόνο από τη ζωή μας είναι κρίμα. Πάμε όλοι να εμβολιαστούμε»

 

Hot this week

Το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Doers Summit στη Μέση Ανατολή από τις 25–26 Νοεμβρίου 2026

Το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει τη δεύτερη διοργάνωση του Doers...

ΟΗΕ: Αποχώρησε η ισραηλινή αντιπροσωπεία την ώρα που ο Ερντογάν – Σφοδρή επίθεση για τη Γάζα -(Βίντεο)

Ένταση προκλήθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα...

Το Φθινόπωρο έχει το δικό του σπίτι και είναι στα Starbucks

Pumpkin Spice, νέες γεύσεις, matcha creations και autumn essentials...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έξι εβδομάδες χωρίς πισίνα – Οι ζημιές που φέρνει στο φως η θεομηνία

Σε αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου...

ΟΚΥπΥ:Μια ένεση την εβδομάδα ή τον μήνα για την εξάρτηση από οπιοειδή – Νέα θεραπεία στην Κύπρο

Μια νέα θεραπευτική επιλογή για τα άτομα που αντιμετωπίζουν...

Topics

Το Φθινόπωρο έχει το δικό του σπίτι και είναι στα Starbucks

Pumpkin Spice, νέες γεύσεις, matcha creations και autumn essentials...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έξι εβδομάδες χωρίς πισίνα – Οι ζημιές που φέρνει στο φως η θεομηνία

Σε αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου...

VOLVO: Εξελίσσει την ασφάλεια με αυτοκίνητα που επικοινωνούν μεταξύ τους

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας...

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα όπου...

Related Articles

Popular Categories