ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΝΤΙΡΙΚΟΣ: Έλαβε το πιο ιδιαίτερο δώρο από τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό τμήμα του Παίδων (Φώτο)

Το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκεται στο πλευρό τον παιδιών  με καρκίνο. Θέλοντας, τα παιδιά να δείξουν τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν για το πρόσωπο του, του έστειλαν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram από την επίσκεψη που έκανε στο νοσοκομείο Παίδων και τον πίνακα που του έφτιαξαν τα παιδιά ενώ εκείνος ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα πήρα το ομορφότερο δώρο ένα πίνακα ζωγραφισμένο από τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό τμήμα του Παίδων. Ευχαριστώ από καρδιάς και ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του τμήματος για το τεράστιο έργο τους, όποιος δεν το δει με τα μάτια του και δεν το ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει εκεί μέσα είναι πραγματικοί ήρωες. Κουράγιο σε όλους τους γονείς εκεί μέσα εύχομαι να μην το ζήσει κανείς και αυτή η παλιό αρρώστια να εξαφανιστεί μια για πάντα από αυτόν τον πλανήτη #respect».

Hot this week

ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ: Το πρόβλημα μεταφέρεται ξανά στην επόμενη χρονιά, ενώ η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται

Το Υπουργείο Παιδείας επανέρχεται με αναφορά στην πορεία εγκατάστασης...

ΝΑΓΙΑ: Η συγκινητική εκδήλωση στο Πάρκο Ηλιούπολης – Μια μικρή μαχήτρια που άλλαξε τη ζωή όλων σε μια μέρα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αγάπης και ελπίδας πραγματοποιήθηκε η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού -(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ: Φιλανθρωπική δράση εις μνήμη της μικρής Μάρθας – Τα έσοδα στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση εις μνήμη της μικρής Μάρθας...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού -(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026...

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της Κύπρου

Πέρα από την επιχειρηματικότητα: μια νέα εποχή συμπερίληψης Μετά τα...

Συνεντεύξεις με άτομα που…αξίζουν μια σελίδα

Βιβλίο με επιλεγμένα κείμενα της δημοσιογράφου Άννης Χαραλάμπους Τριάντα οχτώ...

Related Articles

Popular Categories