22.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η συνάντησή του με τον Λάκη Αργυρού-(Φώτο)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η συνάντησή του με τον Λάκη Αργυρού-(Φώτο)

-

Αθρόα ήταν η συμμετοχή στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Cyprus 3×3, με ομιλητή τον Δημήτρη Παπανικολάου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο καταγραφέας σκέψεων και συναισθημάτων /life coach, Λάκης Αργυρού, ο οποίος εκφράζει εκτίμηση και σεβασμό προς τον Ελλαδίτη καλαθοσφαιριστή.

Η αθλητική ημερίδα, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο ΤΕΠΑΚ, περιλάμβανε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος ανέπτυξε τη σημασία της εξωστρέφειας στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό, καθώς και θέματα αυτοβελτίωσης, πρωταθλητισμού και ομαδικότητας.

Μετά το τέλος της ημερίδας ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέγραψε βιβλία και μίλησε με τους παρευρισκόμενους.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής παρουσίασε επίσης το αθλητικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα «UniquAll», το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση νευροδιαφορετικών παιδιών.

Ο Λάκης Αργυρού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως καταγραφέας σκέψεων και Συναισθημάτων είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του και να του προσφέρει το βιβλίο του, «Εσύ για Σένα», ένα έργο αυτοβελτίωσης.

Με το Λάκη Αργυρού ο οποίος του χάρισε το βιβλίο του με τον τίτλο «Εσύ για Σένα»

Η ημερίδα περιλάμβανε επίσης πάνελ συζήτησης με θέμα την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη στους αστικούς χώρους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης 5×5 και 3×3.

Στο πάνελ συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο Επιθεωρητής Θέμης Αποστολίδης από το Υπουργείο Παιδείας, ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ, Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Cyprus 3×3, Ευριπίδης Μάνουλλος. Συντονιστής του πάνελ ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Στο τέλος της ημερίδας, ο Δημήτρης Παπανικολάου παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «11:11 | Όλοι μοναδικοί, Όλοι ίσοι».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο διεξήχθηκαν επίσης οι παγκύπριοι τελικοί στα γήπεδα του Μόλου στη Λεμεσό, καθώς και ένας φιλανθρωπικός αγώνας επίδειξης με τη συμμετοχή κορυφαίων Κυπρίων αθλητών, με τα έσοδα να διατίθενται στους Μικρούς Ήρωες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα δάκρυα της Καρολίνας Πελενδρίτου

https://coffeevibesmagazine.com/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7/

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: