23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Έρχεται στην Κύπρο- Θα μιλήσει για τον αυτισμό και την...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Έρχεται στην Κύπρο- Θα μιλήσει για τον αυτισμό και την διαφορετικότητα (Βίντεο)

-

Η παρουσία του Δημήτρη Παπανικολάου στη Λεμεσό αποτελεί μεγάλη τιμή για την αθλητική κοινότητα της Κύπρου, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην Αθλητική Ημερίδα που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Cyprus 3×3.

Η σειρά διοργανώσεων καλαθοσφαίρισης «Cyprus 3×3» του 2024
φτάνει στο τέλος της το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1
Σεπτεμβρίου, με τους αγώνες των παγκύπριων τελικών στα γήπεδα που
στήθηκαν στο Μόλο στη Λεμεσό, με φιλανθρωπικό αγώνα επίδειξης με
τη συμμετοχή κορυφαίων Κυπρίων αθλητών, αλλά και τη διοργάνωση
αθλητικής ημερίδας στο Αμφιθέατρο ΤΕΠΑΚ με κύριο ομιλητή τον
πρώην Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Η Αθλητική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό από τις 10:30 έως τις 13:30, με κύριο ομιλητή τον πρώην Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου. προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να ακούσει από κοντά έναν από τους πιο σημαντικούς και εμπνευσμένους Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, γνωστός για την επιτυχημένη καριέρα του σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά και για τη συμμετοχή του σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδας, θα μιλήσει για τη δύναμη της εξωστρέφειας.

Η ομιλία του θα επικεντρωθεί στην προσωπική του εμπειρία με τον αυτισμό και στη δράση του για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από το θέμα αυτό.

Στο επίκεντρο της ομιλίας του πετυχημένου καλαθοσφαιριστή θα βρεθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «UniquAll», το οποίο έχει δημιουργήσει για να ενδυναμώσει τα νευροδιαφορετικά παιδιά. Μέσω του προγράμματος αυτού, προωθείται η συμπερίληψη και η αλληλοκατανόηση μέσα από τον αθλητισμό,

Μετά την ομιλία του, θα συμμετάσχει σε πάνελ συζήτησης με θέμα την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη στον αθλητισμό. Το πάνελ θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων με άλλες σημαντικές προσωπικότητες. Επίσης, θα εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης της συμμετοχής όλων των ατόμων στον αθλητισμό, ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων αναγκών τους.

Η παρουσία του Δημήτρη Παπανικολάου στη Λεμεσό αναμένεται να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας την ουσιαστική συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνική ένταξη και αποδοχή της διαφορετικότητας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...