19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ NTOKOYMENTO ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΣ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ NTOKOYMENTO ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΣ (βίντεο)

-

Οι δύο αξέχαστοι ερμηνευτές, οι οποίοι χάραξαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Μάριος Τόκας μιλούν για τις στιγμές της ζωής τους που κρατάνε για πάντα, με αφορμή το τραγούδι «Ανεπίδοτο» του Μάριου Τόκα του Άλκη Αλκαίου το οποίο ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Σε ένα ντοκουμέντο που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Μάριου Τόκα για τους ταλαντούχους ερμηνευτές που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές όλων των θαυμαστών τους και όχι μόνο.

Η στιγμή που κρατούσε για πάντα στην καρδιά του, ο Μάριος Τόκας ήταν η στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά του «Αυτές είναι οι στιγμές που για πάντα είναι εκεί…»είχε πει ο αξέχαστος Κύπριος μουσικοσυνθέτης. Από τη πλευρά του ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε δηλώσει ότι η στιγμή που θα κρατούσε και εκείνος ήταν η γέννηση των παιδιών του, κάτι που δεν συζητείται καν.  

Ο Δημήτρης Μητροπάνος μαζί με τον μουσικό παραγωγό Ηλία Μπενέτο και τον Μάριο Τόκα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...