ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΜΑΣ: ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ (βίντεο)

Μια αγωγή που είχε καταθέσει πριν 20 χρόνια ύποπτος μουσικοσυνθέτης για παρενοχλήσεις γυναικών, εναντίον του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάμα και του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού όπου εργαζόταν δικαίωσε τον εκλιπόντα μετά από τέσσερα χρόνια εκδίκασης.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου, ο ύποπτος έλαβε αποζημιώσεις ύψους €130.000 συν έξοδα, για δυσφήμιση από τον τηλεοπτικό σταθμό κρίνοντας ότι τα ρεπορτάζ του Δημήτρη Μάμα ήταν “είδος σεναρίου σαπουνόπερας” αφού περιελάμβαναν μουσικές, φωτογραφίες και βίντεο καθιστώντας έτσι “απόλυτα τρωτό τον τρόπο παρουσίασης μιας είδησης, έστω και κατόπιν καταγγελίας.” Την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με την οποία ο ύποπτος καλείται να επιστρέψει το επίδικο ποσό στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, σχολίασε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας Νικόλας Κουρσάρης. Κάκισε μάλιστα τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εκδίκαση υποθέσεων ενώπιον της δικαιοσύνης.

 “Πρωτόδικα είχε χάσει την υπόθεση και κατ΄ έφεση χθες δικαιώθηκε, δυστυχώς όμως ο δημοσιογράφος δεν είναι μαζί μας στη ζωή.”

Hot this week

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: 155 υπολογιστές στο μικροσκόπιο για τον θάνατο μητέρας και κόρης από ρικίνη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που...

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ: Ζημιές σε κτίρια, προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου και φόβοι για τσουνάμι-(Βίντεο)

Εκκενώσεις, ζημιές σε κτίρια και αναστάτωση στις μεταφορές προκάλεσε...

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ακυρώθηκαν οι παραγγελίες αντιγριπικών εμβολίων – Άφησαν τους φαρμακοποιούς με άδεια χέρια

Παραγγελίες που είχαν γίνει εδώ και έξι μήνες ακυρώθηκαν...

ΗΠΑ: Πότε θα εκτελεστεί ο βαρυποινίτης και είναι νόμιμη η απόφαση Τραμπ για ζωντανή μετάδοση;

Η απόφαση του Πενταγώνου να μεταδώσει ζωντανά την εκτέλεση...

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

Topics

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ: Ζημιές σε κτίρια, προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου και φόβοι για τσουνάμι-(Βίντεο)

Εκκενώσεις, ζημιές σε κτίρια και αναστάτωση στις μεταφορές προκάλεσε...

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Άννα έφυγε νωρίς, αλλά δεν ξεχάστηκε – «Περπατώ με τον σκύλο μου για την Άννα»

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας...

Related Articles

Popular Categories