«ΔΕΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ»: Ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ξεφυλλίζοντας το μπεστ-σέλερ του Ευαγόρα Ευαγόρου-Ποιους είδαμε

Μια υπέροχη φιλανθρωπική εκδήλωση γεμάτη μηνύματα είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του μπεστ-σέλερ βιβλίου του συγγραφέα και MasterCoach Ευαγόρα Ευαγόρου με τον τίτλο «Δέκα φανάρια»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙΔΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ

Η εκδήλωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου που δεν έμεινε ούτε μια θέση διαθέσιμη. Μέσα σε ένα κατάμεστο θέατρο, όσοι πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο, απόλαυσαν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη παράσταση που χάρισε συγκίνηση, αγάπη και προσφορά, καθώς όλα τα καθαρά έσοδα θα ενισχύσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το βιβλίο του Ευαγόρα Ευαγόρου συνδυάζει τη λογοτεχνία με την εσωτερική αναζήτηση στα ουσιώδη ανθρώπινα ερωτήματα ενώ λειτουργεί και σαν αναλγητικό για τον πόνο και τις υπαρξιακές μας αναζητήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως βιβλίο για διδακτέα ύλη.

Μέσα από την παρουσίαση της Γιώτας Κουφαλίδου, την σκηνοθεσία του Μίλτου Χατζουλή, την αφήγηση της Ελεάνας Παστελλά, με το γενικό πρόσταγμα του Καπετάνιου Ευαγόρα Ευαγόρου, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη ευκαιρία να ταξιδέψουν με το βαγόνι-αγάπης, από σταθμό σε σταθμό, μέχρι να ανακαλύψουν «Ποιο είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο;»

Ο Χριστάκης Ευαγόρου, πατέρα του Ευαγόρα Ευαγόρου, Σόφη Χριστοφόρου, Δρα Άστρας, η Άννα Αχιλλεούδη η Παντελίτσα Ευαγόρου η μητέρα του συγγραφέα και ο Νικόλας Φιλίππου

Ο Γιώργος Πενηνταέξ και η σύνοδος του

Η Έλενα Φωτίου

Η Σόφη Χριστοφόρου και η Άντρη Προδρόμου

Η Βαλεντίνα Τσίγκη Γιασεμίδης και ο Μιχάλης Γιασεμίδης

Η Μαρία Φυσεντζίδου, ο Ευαγόρας Ευαγόρου, η Βασιλεία Ευαγόρου και η Βίκυ Φυσεντζίδου

Ο Νικόλας Παντοπίου η Μαίρη Χαριτώνος και ο Νικόλας Μαρκαντώνης

Η Πίτσα Ξιουρή

Ο Νικόλας και η Γιώτα Παπαδόπουλου

Η Μαριλένα Παλαζή και η Δώρα Χαραλάμπους

Η Μικαέλλα Μέσσιου και ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Όλοι οι συντελεστές επί σκηνής

Στα παρασκήνια “πετύχαμε” τον συγγραφέα και Master Coach του μπεστ-σέλερ Ευαγόρα Ευαγόρου με τον τίτλο «Δέκα φανάρια».

«Έχω μοιράσει πολλές ευχαριστίες και έχω δώσει και πάρει τεράστια αγάπη αυτές τις μέρες. Για την εκδήλωση δεν θα σχολιάσω περαιτέρω καθώς το χειροκρότημα και το φως που στείλατε στην σκηνή, το ξέρουν μόνο όσοι είχαν την ευλογία να το ζήσουν. Παρόλα αυτά, ξανά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μου.

Κλείνοντας, μια υπόσχεση έχει δοθεί και οφείλω την ανάλογη ανακοίνωση στο βαγόνι-αγάπης. Μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου ΔΕΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για όλο το έτος 2024 θα ενισχύσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ κατόπιν συνεννόησης των εταιρειών Counseller, Εκδοτικός Οίκος Κ. Επιφανείου, Βιβλιοπωλείο Ελλάς και ΠΑΣΥΚΑΦ»

Η πρόβα μια ημέρα πριν τη μεγάλη βραδιά. Μέσα από την παρουσίαση της Γιώτας Κουφαλίδου, την σκηνοθεσία του Μίλτου Χατζουλή, την αφήγηση της Ελεάνας Παστελλά, με το γενικό πρόσταγμα του Καπετάνιου Ευαγόρα Ευαγόρου.

Hot this week

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Το Δίκτυο Ενδυνάμωσης Άτυπων Φροντιστών Κύπρου «Θάλπω» ανακοινώνει την επίσημη εγγραφή και λειτουργία του

Ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση και την υποστήριξη...

Topics

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Back to School με Lidl Plus διαγωνισμό!

Από 24 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου, η Lidl...

ΗΧΟΓΕΝΕΙΑ Καλοκαίρι 2026: APON

Ο Apon, ο super επιτυχημένος και viral τραγουδοποιός που...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ήξερε κολύμπι, βούτηξε από την αποβάθρα και πνίγηκε 21χρονος

Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά ενός 21χρονου αλλοδαπού στη...

Related Articles

Popular Categories