ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ: Mε την παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων-«Οι νέοι πρέπει να έχουν ικανοποιητικές απολαβές, για να μπορούν να απολαύσουν την περίοδο της συνταξιοδότησής τους»

Στην εκδήλωση του Ομίλου Δείπνος και Λόγος παρέστη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, ο οποίος απόλαυσε την βραδιά και άκουσε με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Το θέμα της ομιλίας του Ομίλου “Δείπνο και Λόγος” ήταν «Το Μέλλον τής Εργασίας, η Συνοχή τής Κοινωνίας και η Ανάπτυξη τής Οικονομίας» και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απάντησε στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν με πολύ ενδιαφέρον ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πώς «το μέλλον περνά μέσα από την εργασία, και πως οι εργαζόμενοι πρέπει να προετοιμάσουν το πεδίο, έτσι ώστε ως συνταξιούχοι να έχουν ικανοποιητικές απολαβές, για να μπορούν να απολαύσουν την περίοδο της συνταξιοδότησής τους.»

Ο Γιάννος Γεωργιάδης με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Με την πρόεδρο του Ομίλου, Θεοδώρα Βασιλείου
Με τον Peter Ashdjian

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Με έξοδα του κράτους η μεταφορά των σορών των δύο παιδιών στη Βουλγαρία – Επιστρέφουν για ταφή

Με έξοδα του κράτους θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των...

Topics

ΣΙΑ: Φωτιά από φούρνο για ψήσιμο φαγητού – Παραδέχθηκε το αδίκημα ο υπαίτιος-(Βίντεο)

Από άναμμα φούρνου σε οικία για ψήσιμο φαγητού προκλήθηκε...

LIDL BETTER LIVING DAYS: Ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο

Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl...

Related Articles

Popular Categories