ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ: Mε την παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων-«Οι νέοι πρέπει να έχουν ικανοποιητικές απολαβές, για να μπορούν να απολαύσουν την περίοδο της συνταξιοδότησής τους»

Στην εκδήλωση του Ομίλου Δείπνος και Λόγος παρέστη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, ο οποίος απόλαυσε την βραδιά και άκουσε με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Το θέμα της ομιλίας του Ομίλου “Δείπνο και Λόγος” ήταν «Το Μέλλον τής Εργασίας, η Συνοχή τής Κοινωνίας και η Ανάπτυξη τής Οικονομίας» και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απάντησε στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν με πολύ ενδιαφέρον ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πώς «το μέλλον περνά μέσα από την εργασία, και πως οι εργαζόμενοι πρέπει να προετοιμάσουν το πεδίο, έτσι ώστε ως συνταξιούχοι να έχουν ικανοποιητικές απολαβές, για να μπορούν να απολαύσουν την περίοδο της συνταξιοδότησής τους.»

Ο Γιάννος Γεωργιάδης με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Με την πρόεδρο του Ομίλου, Θεοδώρα Βασιλείου
Με τον Peter Ashdjian

Hot this week

ΤΡΑΜΠ: Έκοψε κορδέλα, μίλησε, αλλά… δεν τον άκουσε κανείς – Το απίστευτο σκηνικό στον Λευκό Οίκο-(Βίντεο)

Έκοψε την κορδέλα, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και άρχισε...

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Από €40 μέχρι και €764 για να φύγεις από την Κύπρο – Οι τιμές σε δημοφιλείς προορισμούς

Το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου έχει γίνει πλέον ένας...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στοχευμένοι ψεκασμοί και έλεγχοι για τα κουνούπια – Πού θα επιχειρήσει drone

Σε εντατικούς ψεκασμούς και ελέγχους για την αντιμετώπιση των...

Topics

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στοχευμένοι ψεκασμοί και έλεγχοι για τα κουνούπια – Πού θα επιχειρήσει drone

Σε εντατικούς ψεκασμούς και ελέγχους για την αντιμετώπιση των...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 12 μήνες φυλάκιση στην 41χρονη για τον θάνατο 35χρονου μοτοσικλετιστή

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο...

Related Articles

Popular Categories