16.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διευθυντής απέβαλε 30-35 μαθητές την πρώτη ημέρα του σχολείου-Ανάμεσα τους...

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διευθυντής απέβαλε 30-35 μαθητές την πρώτη ημέρα του σχολείου-Ανάμεσα τους και μαθητές της πρώτης γυμνασίου

-

Παρατράγουδα σημειώθηκαν σήμερα το πρωϊ όπου Διευθυντής της Μέσης Εκπαίδευσης για Γυμνάσιο της Λάρνακας, απέβαλε μαθητές από το σχολείο λόγω του κουρέματος τους. Ανάμεσα στα παιδιά είναι και μαθητές που μετά το Δημοτικό σχολείο πήγαν για πρώτη φορά στο Γυμνάσιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω διευθυντής προβαίνει σε αυτή την πράξη αφού λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία είχε προκληθεί επεισόδιο κατά την τελετή αποφοίτησης όταν δεν δόθηκαν απολυτήρια σε έξι μαθητές, λόγω του κουρέματός τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα απέβαλε σήμερα δεκάδες μαθητές, αφού θεώρησε πως το κούρεμά τους δεν ήταν το ενδεδειγμένο. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αναστάτωση ανάμεσα στους γονείς, σύμφωνα με τον κ. Κώστα, οι οποίοι έσπευσαν άρον-άρον στο σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

«Έχω πληροφορηθεί από μέλη του Συνδέσμου Γονέων, πως ένας σημαντικός αριθμός μαθητών έχει αποβληθεί από την πρώτη ημέρα και οι πλείστοι είναι πρώτη Γυμνασίου. Η αρχική πληροφόρηση είναι πως αποβλήθηκαν πάνω από 30 με 35. Οι γονείς είναι ανάστατοι, ούτε μια σύσταση δεν έχει δοθεί στα παιδιά».

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Επαρχιακός Λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας και έχει ζητηθεί από τη Συνομοσπονδία Γονέων όπως ανακληθούν άμεσα οι αποβολές των μαθητών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: