ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κώνοι σε δημόσιο πάρκινγκ – Ποιος αποφασίζει ότι οι θέσεις είναι «κρατημένες»;

Ένα περιστατικό που προκαλεί ερωτήματα για το πώς χρησιμοποιούνται...

Ποιοτικό φαγητό για κάθε φοιτητική ημέρα, με 20% έκπτωση σε ΑΚΑΚΙΚΟ και Το Ελληνικό

Η απαιτητική φοιτητική καθημερινότητα χρειάζεται ενέργεια, αλλά και ένα...

ΣΥΝΤΡΙΒΗ F-16 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκτινάχθηκε ο πιλότος πριν πέσει το μαχητικό σε γήπεδο γκολφ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στη Γερμανία, όταν...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κώνοι σε δημόσιο πάρκινγκ – Ποιος αποφασίζει ότι οι θέσεις είναι «κρατημένες»;

Ένα περιστατικό που προκαλεί ερωτήματα για το πώς χρησιμοποιούνται...

Ποιοτικό φαγητό για κάθε φοιτητική ημέρα, με 20% έκπτωση σε ΑΚΑΚΙΚΟ και Το Ελληνικό

Η απαιτητική φοιτητική καθημερινότητα χρειάζεται ενέργεια, αλλά και ένα...

ΣΥΝΤΡΙΒΗ F-16 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκτινάχθηκε ο πιλότος πριν πέσει το μαχητικό σε γήπεδο γκολφ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στη Γερμανία, όταν...

SAVE THE DATE: Η μεγάλη βραδιά των CAROB Awards 2026 έρχεται στις 20 Οκτωβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Η βραδιά που φέρνει...

Zero Emissions Day: Από την ευαισθητοποίηση στη δράση

Η Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Εκπομπών (Zero Emissions Day), που...

Η Volkswagen περνά το GTI στην ηλεκτρική εποχή με το νέο ID.3 GTI

Πενήντα χρόνια μετά την εμφάνιση του πρώτου Golf GTI,...

Related Articles

Popular Categories