ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βανδαλισμοί σε νέο πάρκο– Ζημιές μέσα σε μία νύχτα, η δημόσια ευθύνη και η νοοτροπία των πολιτών-(Φώτο)

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι πρώτες παρεμβάσεις και εργασίες διαμόρφωσης σε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία – Αιτούνται παραιτήσεις μετά το πόρισμα για «κράτος μαφία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν το ΑΚΕΛ...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο τροχαίο στον Στρόβολο – Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο, ανησυχία για την οδική ασφάλεια

Η κυκλοφορία στη Λευκωσία φαίνεται να δοκιμάζει σοβαρά τα...

ANNE HATHAWAY: Ανακοίνωσε τρίτη εγκυμοσύνη – Η δύσκολη διαδρομή της μέχρι τη μητρότητα

Η Anne Hathaway αποκάλυψε πως περιμένει το τρίτο της...

ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τέσσερα θαλάσσια είδη που συναντούμε -Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση επαφής

Με την αύξηση της θερμοκρασίας και την έναρξη της...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία – Αιτούνται παραιτήσεις μετά το πόρισμα για «κράτος μαφία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν το ΑΚΕΛ...

ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Σε 24ωρη απεργία 7.500 εργαζόμενοι για τις συλλογικές συμβάσεις

Περίπου 7.500 ωρομίσθιοι εργαζόμενοι του Δημοσίου κατέρχονται σε 24ωρη...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: Οι τομείς που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις

Ανάμεσα στις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο από...

Related Articles

Popular Categories