ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

FED: Αμετάβλητα τα επιτόκια για πέμπτη φορά – Τι σημαίνει η νέα απόφαση

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια...

ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΥΚ: Λάθη στις υποτροφίες, κενά στους ελέγχους και αποφάσεις χωρίς προηγούμενη κάλυψη

Σημαντικές αδυναμίες στη λειτουργία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου...

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Εφοδιαστείτε με υπομονή και… air condition – Συνεχίζεται η θερμή νύχτα στην Κύπρο

Χωρίς ουσιαστική ανάσα θα συνεχίσει να βρίσκεται η Κύπρος,...

Topics

FED: Αμετάβλητα τα επιτόκια για πέμπτη φορά – Τι σημαίνει η νέα απόφαση

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια...

ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΥΚ: Λάθη στις υποτροφίες, κενά στους ελέγχους και αποφάσεις χωρίς προηγούμενη κάλυψη

Σημαντικές αδυναμίες στη λειτουργία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου...

ΧΑΡΗΣ ΠΑΖΑΡΟΣ: Περιορίστηκε η φωτιά στα Χολέτρια – Σώθηκαν δύο σπίτια

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έξω από...

Related Articles

Popular Categories