ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ: Βγαίνει τελικά ο μήνας στην Κύπρο;-Οι τιμές μέσα από τα μάτια μιας φοιτήτριας

Μέσα από τα μάτια μιας φοιτήτριας, η καθημερινότητα γίνεται...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

Topics

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στην τελική ευθεία η μεγάλη αναμέτρηση προσφοράς ζωής

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του «Πρωταθλήματος Αίματος»,...

ΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ»: Κατέκτησε το Cyprus Trust Award χάρη στις κριτικές του κόσμου

Μια σημαντική διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του «Τσιπουράκι Μεζεδάκι»,...

WOLT ΚΑΙ BETONALFA. Δύο νέες στρατηγικές συνεργασίες για την DeLeMa McCann

Η DeLeMa McCann συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της...

EUROBANK: «Κάνε level up και ξεκίνα τα όνειρά σου»

Δάνειο Σπουδών Μόρφωση για περισσότερη άνεση, οικονομική ανεξαρτησία και...

Related Articles

Popular Categories