ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

PERNERA BEACH HOTEL: Εκλεκτές παρουσίες στα 50 χρόνια ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Ποιους είδαμε

Σε μια βραδιά όπου η κομψότητα συνάντησε τη συγκίνηση,...

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός 40χρονος – Επτά συλλήψεις, ο ένας τραυματισμένος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράπονα για την πρόσβαση στην παραλία σκύλων – Πολίτες ζητούν λύσεις για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα...

Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου

Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η...

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Topics

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός 40χρονος – Επτά συλλήψεις, ο ένας τραυματισμένος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με...

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Η Mercedes-Benz γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας και κοιτάζει προς το μέλλον

Λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να ισχυριστούν ότι το όνομά τους...

Ο κατασκευαστικός τομέας στην Κύπρο: Ισχυρή δυναμική εν μέσω αβεβαιότητας

Τα τελευταία στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2026...

Related Articles

Popular Categories