ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος δημιουργούσε και εντυπωσίαζε ανέκαθεν με τις βραδινές του δημιουργίες. Πολλές, αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού φόρεσαν κατά διαστήματα τις τουαλέτες του, ανάμεσα τους και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Ο Κύπριος σχεδιαστής μέσα στην καραντίνα βρήκε την δική του δημιουργική έμπνευση λανσάροντας τις τσάντες –έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Η στυλίστρια της ιστοσελίδας μας marie.an, μιλά με τον σχεδιαστή αποκαλύπτοντας το νέο του επίτευγμα.

Εδώ και χρόνια ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος ντύνει με τις βραδινές του δημιουργίες και τα εντυπωσιακά του νυφικά τις Κύπριες. Φέτος όμως μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπως αυτή προέκυψε μέσα από την ανάγκη δημιουργίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας. H δημιουργικότητα του σχεδιαστή λοιπόν βρήκε διέξοδο σε μια εμπνευσμένη συλλογή πρακτικών τσαντών!

Η συλλογή περιλαμβάνει, καθημερινές πρακτικές και εύκολες shopping bags, αλλά και  υπέροχες beach και resort bags που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η συλλογή απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, αφού διάφορες υφές cotton, διαφορά μεγέθη αλλά και σχέδια (hand bags, shoulder bags, messenger bags) καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Βλέπουμε τα floral prints της βασικής συλλογής να παραμένουν, ενώ στο προσκήνιο προβάλλουν συνεχώς νέα μοτίβα που την εμπλουτίζουν. Παράλληλα ο σχεδιαστής ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια σειρά από ζωγραφισμένες (από τον ίδιο) τσάντες με εικόνες και πρόσωπα που τον εμπνέουν. Ντίβες της Ελλάδας αλλά και του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος ,όπως επίσης και αγαπημένα τοπία θα ξεπροβάλλουν μέσα από τις G.ENGLEZOS bags.

Hot this week

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΚ: Ανησυχία στον τουρισμό για τις διακοπές ρεύματος – Πλήγμα στην εικόνα της Κύπρου ως αξιόπιστου προορισμού

Έντονη  δυσαρέσκεια εξέφρασε για τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Μετά την επτάωρη κυκλοφοριακή παράλυση, έρχονται μέτρα – Έγινε το πάθημα μάθημα για το κράτος;

Η επτάωρη παράλυση του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, που...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Το μήνυμα του μετά το κατηγορητήριο για την υπόθεση «Σάντη» – Οι σοβαρές καταγγελίες που διατυπώνει

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής...

Related Articles

Popular Categories