ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: Με στιλ και μια παιδική ανάμνηση, γιορτάζει τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος, μια προσωπικότητα που άφησε το δικό του διακριτικό και ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της κυπριακής μόδας. Ο δημιουργός που έντυσε με κομψότητα και φινέτσα αναγνωρίσιμες κυρίες του κυπριακού τοπίου, δέχεται σήμερα ευχές από φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και το ήθος του.

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, όμως διοχετεύει όλη του την ενέργεια στη δημιουργικότητα. Τώρα επιστρέφει δυναμικά στον χώρο που αγάπησε και τον ανέδειξε. Στις 8 Οκτωβρίου 2025, παρουσιάζει τη νέα του συλλογή στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, σε μια λαμπερή επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Blueberry Events Productions Ltd.

Ο Γρηγόρης Εγγλέζος μαζί με τα αγαπημένα του αδέλφια, τη Μαρία και τον Πανίκο, δεμένοι από μικροί. Μοιράζονται χαρές, στιγμές και αναμνήσεις που γεννούν τις πρώτες ρίζες της αγάπης του για τη δημιουργία.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός στην πόλη, όχι μόνο για την καλλιτεχνική της αξία, αλλά και για τον κοινωνικό της σκοπό. Τα καθαρά έσοδα της φετινής επίδειξης θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προσφοράς. Η επιστροφή του Γρηγόρη Εγγλέζου δεν είναι απλώς ένα comeback στη μόδα – είναι μια γιορτή ζωής, δημιουργίας και κοινωνικής συνείδησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΛΗΜΟΣ: Ο ποταμός που έκλεισε μέσα στην πόλη – Τι αποκαλύπτουν τα κρατικά έγγραφα για τις πλημμύρες στην Έγκωμη

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Έγκωμης επαναφέρουν...

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή επιχείρηση της ΥΚΑΝ – Ναρκωτικά, €13.250 και τραυματισμός αστυνομικού-(Φώτο)

Τρεις συλλήψεις μετά από έρευνες σε οικία και χωράφι...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΕΑΝΤΖΗΣ: 40 ημέρες μετά το τελευταίο αντίο – Η οικογένεια κρατά ζωντανή τη μνήμη του

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του Χαράλαμπου Λεαντζή,...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις και τι αλλάζει στο πέναλτι του 12%

Σημαντικές αλλαγές στις συντάξεις φέρνει η προτεινόμενη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση,...

Related Articles

Popular Categories