28.8 C
Nicosia
Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Brunch-έκπληξη με τούρτα, χαμόγελα και… «ανθοπωλείο» στα σκαριά!- (Βίντεο-Φώτο)

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Brunch-έκπληξη με τούρτα, χαμόγελα και… «ανθοπωλείο» στα σκαριά!- (Βίντεο-Φώτο)

-

Ένα brunch γεμάτο χαμόγελα και όμορφες στιγμές στήθηκε στο Pralina στη Λευκωσία, όπου φίλοι και συνεργάτες διοργάνωσαν έκπληξη γενεθλίων για τη Γιώτα Κουφαλίδου.

Η πετυχημένη επιχειρηματίας, με κατακόκκινο φόρεμα, εμφανίστηκε ανυποψίαστη στον χώρο, για να βρει να την περιμένουν άνθρωποι που εκτιμά, με ευχές, λουλούδια και μια τούρτα που ήταν τόσο όμορφη όσο και γευστική. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική, γεμάτη αληθινά χαμόγελα, σε μια μέρα που θύμισε ότι οι μικρές στιγμές, όταν τις μοιράζεσαι με όσους αγαπάς, γίνονται μεγάλες.

Αφού έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας, η εορτάζουσα, εμφανώς συγκινημένη, ευχήθηκε σε όλους υγεία και χαρούμενες στιγμές, γιατί, όπως είπε, «Αυτά μένουν τελικά, όταν όλα τα άλλα περνούν. Ευχαριστώ τους φίλους μου που είναι στο πλάι μου».

Όσο για τις πολλές ανθοδέσμες που έφταναν συνεχώς, η Γιώτα σχολίασε χαριτολογώντας: «Αν συνεχίσει έτσι, μάλλον θα ανοίξω ανθοπωλείο!. Σας ευχαριστώ πολύ»

Ήταν μια μέρα που έγινε υπενθύμιση πως η ζωή γιορτάζεται με παρέα, χαμόγελο και αγάπη. Γιατί, όσα κι αν κυνηγάμε, οι στιγμές που μετρούν τελικά είναι αυτές που μας βρίσκουν μαζί.

Με το καλό της φίλο, Μάρκο Κωμόδρομο ο οποίος στέκεται δίπλα της στις χαρούμενες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της

Ο Μάρκος Κωμοδρόμου, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Κρίστια Φαρμακά

Η εορτάζουσα με την Ρένα Δημοσθένους

H Γιώτα Κουφαλίδου, η Ρένα Δημοσθένους, η Μαρία Κυριακού και η Χριστίνα Πελεκάνου

Η Αθηνά Παμπόρη, η Νάνσια Χριστοδούλου και η Κρίστια Φαρμακά

Η Χριστίνα Πελεκάνου και η Έλενα Αναστασιάδου

Η Βαλεντίνα Τσίγκη και η Γιώτα Κουφαλίδου

H Μαρία Ιωάννου και η Νάνσια Χριστοδούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: