ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Παρουσιάζει το βιβλίο του σχεδιαστή Άρη Αντωνίου στη Λευκωσία-Μαζί τους η Μαριλένη Σταύρου

Το βιβλίο του με τίτλο «Η Σιωπή του Πόνου, η Φωνή της Λάμψης» παρουσιάζει ο συγγραφέας και καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Άρης Αντωνίου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 19:30, στο Προσήλιο, στην Έγκωμη Λευκωσίας.Την εκδήλωση θα προλογίσουν η γνωστή παρουσιάστρια Γιώτα Κουφαλίδου και η ταλαντούχα ηθοποιός Μαριλένη Σταύρου, αναδεικνύοντας τις βασικές θεματικές του έργου, με έμφαση στην ψυχολογική ένταση και τη συναισθηματική διαδρομή της ηρωίδας.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή, αποτελεί ένα βαθιά ανθρώπινο λογοτεχνικό αφήγημα. Μέσα από την προσωπική επανάσταση μιας γυναίκας, ο Άρης Αντωνίου μάς οδηγεί σε μια πορεία αυτογνωσίας, λύτρωσης και μεταμόρφωσης. Από τη σιωπή και τον πόνο, στη φωνή και τη λάμψη – ένα ταξίδι ψυχής που αγγίζει κάθε αναγνώστη. Η παρουσίαση είναι ανοικτή στο κοινό και αναμένεται να προσελκύσει λάτρεις της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας, φίλους της τέχνης, αλλά και όσους αναζητούν ιστορίες με ουσία, κοινωνικό αποτύπωμα και ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

Η Kaia Gerber φόρεσε Calvin Klein Collection στο Summer Uni Party

Η Kaia Gerber, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε με Calvin...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Η Μαρία Σωκράτους αντικαθιστά τον Νικόδημο Φακοντή στην υπόθεση-Διακοπή της συνεδρίασης

Απρόοπτη εξέλιξη σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε φορτηγό τα ξημερώματα – Έντονες φλόγες και πυκνοί καπνοί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου- (Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/6) στη Λεμεσό,...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ: Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας

Σε 24ωρη παγκύπρια απεργία βρίσκονται από χθες τα Μεσάνυχτα...

Topics

Η Kaia Gerber φόρεσε Calvin Klein Collection στο Summer Uni Party

Η Kaia Gerber, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε με Calvin...

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

Related Articles

Popular Categories