21 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ NA ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ NA ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

-

Την δική του μάχη για τη ζωή δίνει ο μικρός Σταύρος από τον Αστρομερίτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Γερμανία. Ο εντεκάχρονος έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών τον περασμένο Δεκέμβριο η οποία πέτυχε αλλά ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αφού έχει πολλές επιπλοκές, όπως μολύνσεις και φρικτούς πόνους, που ούτε η μορφίνη δεν καταπραΰνει τον πόνο του. Στο πλευρό του, βρίσκονται οι Ενωμένοι μοτοσικλετιστές Κύπρου οι οποίοι ζητούν από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον μικρό Σταύρο.

Από τη πλευρά της, η αριστίνδην υποψήφια βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γιώτα Κουφαλίδου, σε ανάρτησή της πριν από λίγο ζητά με τη σειρά της, την προσευχή όλων μας «Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για τον μικρό Σταύρο… Ο Θεός να του δίνει Δύναμη . Η Παναγία μαζί του»

Από παλαιότερη φωτογραφία ο μικρός Σταύρος με τους μοτοσυκλετιστές

Σε ανάρτησή τους οι μοτοσικλέτες οι οποίοι δημοσιοποίησαν και το θέμα στηρίζουν την προσπάθεια του αναφέροντας ότι «Έχει χάσει πολύ βάρος και κατά διαστήματα είναι ανορεξικός και αμίλητος». Σύμφωνα με τους μοτοσικλετιστές, παράκληση της οικογένειας είναι όπως «οι προσευχές μας/σας, να γίνει καλά ο Σταύρος μας, αφού έχει πολλή δρόμο ακόμα μπροστά του. Αξιοσημείωτο είναι ότι το ποδοσφαιρικό σωματείο της Ομόνοιας είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάλογο μήνυμα, πώς περιμένει τον Σταύρο ξανά πίσω στα γήπεδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: