19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

-

Τις πρώτες εξορμήσεις της έως αριστίνδην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος ξεκίνησε η Γιώτα Κουφαλίδου. Όπως είναι γνωστό η Γιώτα θα επικεντρωθεί περισσότερο στα θέματα υγείας η οποία είναι γνώστης σε όλα αυτά που ταλανίζουν το νησί μας.

Σήμερα στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και του σεβασμού στις ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα, η Γιώτα επισκέφτηκε το Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή»στηρίζουμε το έργο του Συνδέσμου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Γιώργο Πενηντάεξ.

Όπως η ίδια δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα η οποία δημιούργησε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της ήταν η ευκαιρία να συζητήσει από κοντά τις ανάγκες και τις δράσεις του συνδέσμου. «Ήταν χαρά μου να συναντήσω σήμερα τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια ευχή». Με τον κο Γιώργο Πενηνταέξ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ανάγκες και τις δράσεις του συνδέσμου. Γνωρίζω προσωπικά πως η κοινωνική τους συνεισφορά είναι τεράστια και θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό τους».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...