ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Mια ιδιαίτερη αλτρουιστική πράξη για τα παιδιά με καρκίνο (Φώτο+Βίντεο)

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency με την Γιώτα Κουφαλίδου, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ενόψει των γιορτινών ημερών. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σήμερα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα μετέβησαν σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και πραγματοποίησαν αγορές για να δοθούν δώρα σε όλα τα παιδιά με καρκίνο που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιώτα Κουφαλίδου τις ημέρες των γιορτών προσφέρει για το Μακάρειο Νοσοκομείο και πολύ περισσότερο για τα παιδιά που νοσούν. Η πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency των μαθητών και των δασκάλων τους για να εκδώσουν το ημερολόγιο του 2022 όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν σε αγορές δώρων “έπιασε” τόπο και έτσι σήμερα οι δύο δασκάλες της σχολής μετέβησαν στο κατάστημα για να υλοποιήσουν το σκοπό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή η πράξη θα επεκταθεί αφού την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, η Γιώτα Κουφαλίδου και η ομάδα του Μodel One Agency θα βρεθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου στο προαύλιο θα στηθεί ολόκληρος μηχανισμός ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί να παραλάβουν το δώρο τους. Αξιοσημείωτο, είναι ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η τενόρος Πηνελόπη Προκοπίου ενώ θα καλύψει με απευθείας μετάδοση η πρωινή εκπομπή “Ήρθε και έδεσε” της Γιώτας Δαμιανού και του Ανδρέα Δημητρόπουλου. Τα δώρα θα δώσει προσωπικά ο Αϊ-Βασίλης o οποίος θα ανεβεί με γερανό στα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτηγό με τσιμεντένιους σωλήνες επιχειρεί επικίνδυνο ελιγμό – «Ήταν ασφαλισμένο το φορτίο;»

Ερωτήματα προκαλεί η εικόνα του βαρέως φορτηγού, καθώς από...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ: Από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας στην κορυφή της Αμερικής – Η μεγάλη τιμητική διάκριση στη Νέα Υόρκη

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Σταύρο Α....

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Topics

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

Related Articles

Popular Categories