ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Mια ιδιαίτερη αλτρουιστική πράξη για τα παιδιά με καρκίνο (Φώτο+Βίντεο)

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency με την Γιώτα Κουφαλίδου, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ενόψει των γιορτινών ημερών. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σήμερα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα μετέβησαν σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και πραγματοποίησαν αγορές για να δοθούν δώρα σε όλα τα παιδιά με καρκίνο που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιώτα Κουφαλίδου τις ημέρες των γιορτών προσφέρει για το Μακάρειο Νοσοκομείο και πολύ περισσότερο για τα παιδιά που νοσούν. Η πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency των μαθητών και των δασκάλων τους για να εκδώσουν το ημερολόγιο του 2022 όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν σε αγορές δώρων “έπιασε” τόπο και έτσι σήμερα οι δύο δασκάλες της σχολής μετέβησαν στο κατάστημα για να υλοποιήσουν το σκοπό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή η πράξη θα επεκταθεί αφού την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, η Γιώτα Κουφαλίδου και η ομάδα του Μodel One Agency θα βρεθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου στο προαύλιο θα στηθεί ολόκληρος μηχανισμός ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί να παραλάβουν το δώρο τους. Αξιοσημείωτο, είναι ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η τενόρος Πηνελόπη Προκοπίου ενώ θα καλύψει με απευθείας μετάδοση η πρωινή εκπομπή “Ήρθε και έδεσε” της Γιώτας Δαμιανού και του Ανδρέα Δημητρόπουλου. Τα δώρα θα δώσει προσωπικά ο Αϊ-Βασίλης o οποίος θα ανεβεί με γερανό στα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Hot this week

FBI ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΝΤΗ: «Δεν θα με σιωπήσετε» δηλώνει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Στην Κύπρο βρίσκεται κλιμάκιο του FBI, μετά από απόφαση...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Υπερβολική ταχύτητα με 89 καταγγελίες σε μία νύχτα

Η υπερβολική ταχύτητα βρέθηκε στο επίκεντρο των εκτεταμένων ελέγχων...

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια με απογευματινές νεφώσεις και πιθανές τοπικές βροχές στα ορεινά

Η μέρα ξεκινά με λίγη πρωινή ομίχλη, αλλά γρήγορα...

«AUTISM TATTOO MARATHON»: Tattoo για τον αυτισμό με στόχο στήριξη και αποδοχή στην Πάφο

Μια διαφορετική και ιδιαίτερα συμβολική πρωτοβουλία διοργανώνεται στην Πάφο,...

ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΗΤΑ: Παρουσιάζει το νέο της έργο «Η Κόκκινη Κοιλάδα»

Η Δάφνη Νικήτα επιστρέφει με ένα νέο έργο που...

Topics

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Υπερβολική ταχύτητα με 89 καταγγελίες σε μία νύχτα

Η υπερβολική ταχύτητα βρέθηκε στο επίκεντρο των εκτεταμένων ελέγχων...

«AUTISM TATTOO MARATHON»: Tattoo για τον αυτισμό με στόχο στήριξη και αποδοχή στην Πάφο

Μια διαφορετική και ιδιαίτερα συμβολική πρωτοβουλία διοργανώνεται στην Πάφο,...

ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΗΤΑ: Παρουσιάζει το νέο της έργο «Η Κόκκινη Κοιλάδα»

Η Δάφνη Νικήτα επιστρέφει με ένα νέο έργο που...

ΚΟΡΝΟΣ: Καταγγελία για χαλίτικη γη – Στο μικροσκόπιο υποστατικά και κατοικίες

Σε καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Έπαρχο...

Related Articles

Popular Categories