ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Mια ιδιαίτερη αλτρουιστική πράξη για τα παιδιά με καρκίνο (Φώτο+Βίντεο)

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency με την Γιώτα Κουφαλίδου, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ενόψει των γιορτινών ημερών. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σήμερα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα μετέβησαν σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και πραγματοποίησαν αγορές για να δοθούν δώρα σε όλα τα παιδιά με καρκίνο που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιώτα Κουφαλίδου τις ημέρες των γιορτών προσφέρει για το Μακάρειο Νοσοκομείο και πολύ περισσότερο για τα παιδιά που νοσούν. Η πρωτοβουλία της σχολής Model One Agency των μαθητών και των δασκάλων τους για να εκδώσουν το ημερολόγιο του 2022 όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν σε αγορές δώρων “έπιασε” τόπο και έτσι σήμερα οι δύο δασκάλες της σχολής μετέβησαν στο κατάστημα για να υλοποιήσουν το σκοπό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή η πράξη θα επεκταθεί αφού την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, η Γιώτα Κουφαλίδου και η ομάδα του Μodel One Agency θα βρεθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου στο προαύλιο θα στηθεί ολόκληρος μηχανισμός ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί να παραλάβουν το δώρο τους. Αξιοσημείωτο, είναι ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η τενόρος Πηνελόπη Προκοπίου ενώ θα καλύψει με απευθείας μετάδοση η πρωινή εκπομπή “Ήρθε και έδεσε” της Γιώτας Δαμιανού και του Ανδρέα Δημητρόπουλου. Τα δώρα θα δώσει προσωπικά ο Αϊ-Βασίλης o οποίος θα ανεβεί με γερανό στα μπαλκόνια του νοσοκομείου.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογραφία και ποίηση σε έναν κοινό διάλογο τέχνης και προσφοράς

Ανοίγει επίσημα τις πύλες της η έκθεση «Echoes of...

ΚΑΝΝΕΣ: Η κυπριακή τέχνη στο κόκκινο χαλί – Πώς να γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ηθοποιός Sabrina...

ΠΑΦΟΣ: 15 χρόνια φυλάκιση σε 35χρονο για απόπειρα φόνου σε φαρμακείο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

CY-ALERT: Η Κύπρος ενεργοποιεί το σύστημα άμεσης προειδοποίησης πολιτών – Έρχονται προειδοποιητικά μηνύματα-(Βίντεο)

Το νέο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης Πληθυσμού CY-Alert τίθεται σε...

«ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΩΝ» ΤΗΣ LIDL ΚΥΠΡΟΥ: Όταν οι εταιρικές αξίες γίνονται τραγούδι και έμπρακτη επένδυση στη νέα γενιά

Με 20 νέες θέσεις Υποδιευθυντών/ριών Καταστημάτων, η εταιρεία μετατρέπει...

Topics

ΚΑΝΝΕΣ: Η κυπριακή τέχνη στο κόκκινο χαλί – Πώς να γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ηθοποιός Sabrina...

ΠΑΦΟΣ: 15 χρόνια φυλάκιση σε 35χρονο για απόπειρα φόνου σε φαρμακείο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

«ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΩΝ» ΤΗΣ LIDL ΚΥΠΡΟΥ: Όταν οι εταιρικές αξίες γίνονται τραγούδι και έμπρακτη επένδυση στη νέα γενιά

Με 20 νέες θέσεις Υποδιευθυντών/ριών Καταστημάτων, η εταιρεία μετατρέπει...

«ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ»: Το Σωματείο LIONS Κύπρου διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο

Το Σωματείο LIONS Κύπρου «ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ» διοργανώνει φιλανθρωπικό...

SERENA BEACH RESTAURANT: O απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Στον μαγευτικό χώρο του Serena Beach Restaurant, που άνοιξε...

Related Articles

Popular Categories