ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Θα παρουσιάσει φιλανθρωπική εκδήλωση-Στην επίδειξη μόδας θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα του νησιού

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, ηθοποιοί, μοντέλα θα περπατήσουν σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με παρουσιάστρια την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Ανδρέα Φαλά.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση και η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου. Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, πραγματοποιείται για να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει απογευματινό κοκτέιλ και επίδειξη μόδας του Παγκοσμίου Βραβευμένου οίκου κοσμημάτων NATC Jewels By Natasa Christodoulou και του καταστήματος She Boutique , Complice , Andelo Boutique & Camel Active . Guest Designer – Αφροδίτη Χατζηρακλέους.

Στην προσπάθεια υποστήριξης του έργου της αδελφότητας θα συμμετέχουν επίδειξη μόδας αφιλοκερδώς γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, ηθοποιοί, μοντέλα με επίτιμη προσκεκλημένη την διακεκριμένη Μύριαμ Γεροκώστα.


Hot this week

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ»: Τα συγκινητικά μηνύματα για την Πόπη Χριστοφόρου, τη μητέρα των διδύμων του Μαρί

Με συγκίνηση και βαθιά θλίψη αποχαιρετούν την Πόπη Χριστοφόρου,...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Έφυγε ο «Ακρίτας» της ερήμου του Ιορδάνη – Η ιδιαίτερη σχέση με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο

Μια συγκινητική ανάμνηση από τον μικρό Λάμπρο Καλλένο επανέρχεται...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

Topics

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ: Σε 17.000 επιπλέον οικογένειες – Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια

Σε σημαντική διεύρυνση του Επιδόματος Τέκνου προχωρεί η Κυβέρνηση,...

Related Articles

Popular Categories