ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η μητέρα του, Γιώργου Τσαλίκη γιόρτασε τα γενέθλια της και ο γνωστός τραγουδιστής, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη. Η ίδια ζει στη Στυλίδα και ο ίδιος δεν μπορούσε να μην πάει εκεί για να της ευχηθεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή τα 70ά γενέθλιά της πήγε μέχρι τη Στυλίδα για να της ευχηθεί από κοντά κάνοντάς τη την πιο συγκινητική έκπληξη.  Η κ. Ευγενία έκλεισε τα 70 και ο Γιώργος ανέβασε τη συγκινητική στιγμή στο Instagram, αλλά και το ανθρωπιστικό έργο της, καθώς συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που τα χρειάζονται.

Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την ηλικία της μητέρας του δίνοντας μαζί και τις ευχές του «Χρόνια πολλά μαμά!. Happy 70!».

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πέντε συλλήψεις κοντά σε αεροπορική βάση – Εκκενώθηκαν σπίτια στο Γουέλφορντ

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία μετά τη σύλληψη πέντε ανδρών...

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ: Ο 7χρονος Μάριος-Γιώργος που έκλεψε την παράσταση στο Bingo – Ο τυχερός της βραδιάς-(Φώτο)

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν την Παρασκευή οι απόφοιτοι των...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

Topics

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ: Κρυβόταν σε σπίτι στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 19χρονος από τη...

Related Articles

Popular Categories