ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η μητέρα του, Γιώργου Τσαλίκη γιόρτασε τα γενέθλια της και ο γνωστός τραγουδιστής, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη. Η ίδια ζει στη Στυλίδα και ο ίδιος δεν μπορούσε να μην πάει εκεί για να της ευχηθεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή τα 70ά γενέθλιά της πήγε μέχρι τη Στυλίδα για να της ευχηθεί από κοντά κάνοντάς τη την πιο συγκινητική έκπληξη.  Η κ. Ευγενία έκλεισε τα 70 και ο Γιώργος ανέβασε τη συγκινητική στιγμή στο Instagram, αλλά και το ανθρωπιστικό έργο της, καθώς συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που τα χρειάζονται.

Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την ηλικία της μητέρας του δίνοντας μαζί και τις ευχές του «Χρόνια πολλά μαμά!. Happy 70!».

Hot this week

ΝΙΚΟΣ ΤΡΥΠΑΤΣΑΣ: Το τελευταίο αντίο στον απόφοιτο του Κύκκου Α΄ – Συγκινούν τα μηνύματα των συμμαθητών του

Με συγκίνηση και λόγια αγάπης αποχαιρέτησαν σήμερα, Τετάρτη, τον...

CYPRUS AIRWAYS: Λονδίνο κάθε μέρα από τη Λάρνακα – Νέο απευθείας δρομολόγιο

Πιο εύκολη γίνεται η πρόσβαση στο Λονδίνο από την...

Topics

CYPRUS AIRWAYS: Λονδίνο κάθε μέρα από τη Λάρνακα – Νέο απευθείας δρομολόγιο

Πιο εύκολη γίνεται η πρόσβαση στο Λονδίνο από την...

ΕΑΣ: Θετικό πρόσημο για τη στοιχηματική αγορά και κατά το β’ τρίμηνο του 2026

Ανοδική πορεία για επίγειο και διαδικτυακό στοίχημα – Αύξηση...

Related Articles

Popular Categories