ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΤΡΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όταν η ανθρωπιά έχει όνομα και ειδικότητα και πολύ περισσότερο εάν είναι γιατρός που γνωρίζει καλύτερα τι σημαίνει συγγενείς αποθανόντα να μην μπορούν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους, τότε τα λόγια περιττεύουν.

Ο ειδικός Παθολόγος και Ογκολόγος, Δρ. Γιώργος Άστρας, γνωρίζοντας καλά τι σημασία του αποχαιρετισμού ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, ειδική άδεια ώστε συγγενείς να επισκεφθούν ασθενούς που νοσηλεύονταν στην εντατική ιδιωτικής κλινικής για να αποχαιρετίσουν τον άνθρωπο τους.

Πάνω από όλα άνθρωπος

Σε  ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Άστρας σημειώνει «Ασθενής μου είναι στην εντατική του AMC και δυστυχώς δεν μπορούν οι δικοί της να την αποχαιρετίσουν γιατί απαγορεύονται οι επισκέψεις στα νοσηλευτήρια. Το AMC δεν το επιτρέπει ΕΚΤΟΣ αν δώσετε την άδεια εσείς. Σας παρακαλώ ……Είναι άδικο».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία που απεικονίζει τον χαμό που επικράτησε στην οδό Στασικράτους την παραμονή των Χριστουγέννων.  Να επισημάνουμε ότι ο Υπουργός, τελικά, έκανε δεκτή την αίτηση του ιατρού και της οικογένειας, τηρώντας όμως όλα τα υφιστάμενα μέτρα προστασίας.

Ο Δρ. Άστρας ευχαρίστησε από καρδιάς τον Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκριση από τον ίδιο και την οικογένεια της ασθενούς, ενώ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου απάντησε μέσω του Twitter και πάλι «Δίνουμε εξαιρέσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Οπως σας ενημέρωσα στείλτε μας το αίτημα και θα εγκριθεί άμεσα».

Hot this week

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Οι πιο γνωστές περιπτώσεις στην Κύπρο-Το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα

Τη δήλωση αποποίησης της σύνταξης που λαμβάνει από την...

SIGHTCITY 2026: Έξυπνα γυαλιά, καινοτομίες και λύσεις για την οπτική αναπηρία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ OLOI MEDIA

Λύσεις που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινότητα χιλιάδων...

Topics

SIGHTCITY 2026: Έξυπνα γυαλιά, καινοτομίες και λύσεις για την οπτική αναπηρία – Αποκλειστικό ρεπορτάζ OLOI MEDIA

Λύσεις που μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινότητα χιλιάδων...

ΠΕΤΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥ: «Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν-Ζητώ συγγνώμη δημόσια…»-(Βίντεο)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια...

Related Articles

Popular Categories