ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΤΡΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όταν η ανθρωπιά έχει όνομα και ειδικότητα και πολύ περισσότερο εάν είναι γιατρός που γνωρίζει καλύτερα τι σημαίνει συγγενείς αποθανόντα να μην μπορούν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους, τότε τα λόγια περιττεύουν.

Ο ειδικός Παθολόγος και Ογκολόγος, Δρ. Γιώργος Άστρας, γνωρίζοντας καλά τι σημασία του αποχαιρετισμού ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, ειδική άδεια ώστε συγγενείς να επισκεφθούν ασθενούς που νοσηλεύονταν στην εντατική ιδιωτικής κλινικής για να αποχαιρετίσουν τον άνθρωπο τους.

Πάνω από όλα άνθρωπος

Σε  ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Άστρας σημειώνει «Ασθενής μου είναι στην εντατική του AMC και δυστυχώς δεν μπορούν οι δικοί της να την αποχαιρετίσουν γιατί απαγορεύονται οι επισκέψεις στα νοσηλευτήρια. Το AMC δεν το επιτρέπει ΕΚΤΟΣ αν δώσετε την άδεια εσείς. Σας παρακαλώ ……Είναι άδικο».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία που απεικονίζει τον χαμό που επικράτησε στην οδό Στασικράτους την παραμονή των Χριστουγέννων.  Να επισημάνουμε ότι ο Υπουργός, τελικά, έκανε δεκτή την αίτηση του ιατρού και της οικογένειας, τηρώντας όμως όλα τα υφιστάμενα μέτρα προστασίας.

Ο Δρ. Άστρας ευχαρίστησε από καρδιάς τον Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκριση από τον ίδιο και την οικογένεια της ασθενούς, ενώ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου απάντησε μέσω του Twitter και πάλι «Δίνουμε εξαιρέσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Οπως σας ενημέρωσα στείλτε μας το αίτημα και θα εγκριθεί άμεσα».

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories