ΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ-ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΣΟΥΛΙΔΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ SUMMER SHOPPING ME ENTYΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Η Γιούλα Αραούζου με τα χειροποίητα κοσμήματα της και η Μαριλένα Κασουλίδου με τους πίνακες της συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους, αφού αρκετές αναγνωρίσιμες κυρίες του νησιού μας επισκέπτονται από χθες το πρωϊ για να δουν από κοντά τις δημιουργίες τους.

Η παρουσίαση των εκθεμάτων τους θα συνεχιστεί μέχρι αύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου, στην οδό Πρέσπας 4β στην Λευκωσία από τις 11.00-1.00 και από τις 15.00-19.00. Οι δύο ταλαντούχες αυτοδημιούργητες καλλιτέχνιδες είναι ιδιαίτερα χαρούμενες για την δημιουργία των εκθεμάτων τους, κάτι που ονειρεύονταν να πράξουν από καιρό.

Hot this week

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

Topics

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Related Articles

Popular Categories