ΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ-ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ-ΧΑΡΤ: EΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ

Τις ευχές τους προς την πολυαγαπημένη τους μητέρα, Νίτσα Αντωνιάδη, έστειλαν οι δύο κόρες της, Γιούλα Αραούζου και Έλενα Αντωνιάδη Χαρτ. Η πολυτάλαντη Γιούλα Αραούζου η οποία ζει στην Κύπρο και η γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Αντωνιάδη-Χαρτ η οποία ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγο της, θέλησαν να εκφράσουν την αμέριστη αγάπη τους προς το πρόσωπο της μητέρας τους η οποία σήμερα γίνεται 75 ετών.

Η Γιούλα Αραούζου η οποία το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων θέλησε να ευχηθεί στην μητέρα της ανάρτησε το δικό της μήνυμα «Χρόνια πολλά μητέρα. Μου έδωσες τόσα πολλά στην ζωή μου. Σου αξίζουν τα καλύτερα και ακόμη περισσότερα στην ζωή σου. Είσαι τα πάντα για μένα. Μείνε υγιείς και ευτυχισμένη. Απόλαυσε την ημέρα σου».

Από την πλευρά της, η γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Αντωνιάδη-Χαρτ έστειλε διαδικτυακά τις δικές της ευχές «Χρόνια πολλά για τα 75 σου χρόνια απίθανη μητέρα μου. Σήμερα, γιορτάζει η δική μου Βασίλισσα. Η μητέρα μου, ο άγγελος μου, η αγάπη που είναι για πάντα για μένα. Είσαι η πιο εκπληκτική γυναίκα στην ζωή μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Απόλαυσε την ημέρα σου».

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον περικύκλωσαν με μηχανάκι και τον λήστεψαν – Θύμα 20χρονος ενώ περπατούσε

Υπόθεση επίθεσης με σκοπό τη ληστεία σε βάρος 20χρονου...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα προσέκρουσε σε στύλο της ΑΗΚ – Σπινθήρες με μικρή πυρκαγιά τα ξημερώματα-(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Σταδιακή αλλαγή παρουσιάζει από σήμερα, Κυριακή 6 Ιουλίου, το...

ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Η Λευκωσία ζητάει ειδική μεταχείριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η κυπριακή κυβερνήσει εντείνει τις προσπάθειές της ώστε να...

Related Articles

Popular Categories