21.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Aποχαιρετά τον φίλο του Μιχάλη Παυλίδη με μια συγκινητική ανάρτηση-«Ένα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Aποχαιρετά τον φίλο του Μιχάλη Παυλίδη με μια συγκινητική ανάρτηση-«Ένα παράδειγμα Δημάρχου, ο οποίος δούλεψε σκληρά , με ανιδιοτέλεια και πέτυχε» (Φώτο)

-

Θλίψη σκόρπισε στη Γεροσκήπου η είδηση του θανάτου του τέως Δημάρχου, Μιχάλη Παυλίδη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον στενό του φίλο, με μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ αλλά και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μόλις ενημερώθηκα για την απώλεια ενός στενού μου φίλου, του Δημάρχου Γεροσκήπου, του Μιχάλη Παυλίδη. Εξαίρετος Φίλος, Συνάδελφος και Συνεργάτης με τον οποίο εκτός από τη στενή φιλία που μας έδενε μαζί, δώσαμε σκληρές μάχες για την τοπική αυτοδιοίκηση για πολλά άλλα θέματα. Ένα παράδειγμα Δημάρχου, ο οποίος δούλεψε σκληρά , με ανιδιοτέλεια και πέτυχε. Κατάφερε να προσφέρει και να αφήσει τη σφραγίδα του στο Δήμο Γεροσκήπου αφού τον νοικοκύρεψε, τον ανέδειξε και διεκδίκησε και πέτυχε την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής γ αυτό και ο Δήμος Γεροσκήπου θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξεχαστεί πότε, θα πρέπει να τον τιμήσει σαν απώλεια εν ενέργεια δημάρχου με έτσι τρόπο ούτως ώστε να τον θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν γι’ αυτόν οι νεότεροι. Τελευταία οπότε συναντιόμασταν συζητούσαμε για την αφυπηρέτησή του, μου ανάλυε το πλάνο του, πως θα ξεκουραζόταν, τι ταξίδια θα έκανε για να ξεκουραστεί μετά και από 10 χρόνια στο τιμόνι ενός από τους πιο σημαντικούς Δήμους της Κύπρου .Τα συλλυπητήρια μου στη σύζυγο του Αθηνά και στα παιδιά του. Φίλε θα μας λείψεις, καλή αντάμωση».

Να επισημάνουμε, ότι ο Μιχάλης Παυλίδης υπηρέτησε στον Δήμο Γεροσκήπου, τόσο από τη θέση του Δημάρχου για 10 χρόνια, όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για 7,5 χρόνια. Ο Μιχάλης Παυλίδης, το πρωί της 29ης Νοεμβρίου είχε αποστείλει επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία ενημέρωνε ότι αποχωρεί από τη θέση του, για λόγους υγείας.Ο Μιχάλης Παυλίδης καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...