ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΙΟΣ: Στην εκκίνηση του Tiger Rally-Ανέλαβε τον ρόλο του συνοδηγού-(Φώτο)

Για τους κανονισμούς ασφαλείας και τον έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων και γενικότερα όλα όσα αφορούν τις διαδικασίες του Tiger Rally που διοργανώθηκε από την Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, ενημερώθηκε ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσιος αναλαμβάνοντας μάλιστα και τον ρόλο του συνοδηγού.

Σε ανάρτησή του, ο Υπουργός εξηγεί τους λόγους που βρέθηκε στο Tiger Rally χαρίζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους τις σχετικές φωτογραφίες αλλά και το μήνυμα του.

«Στην εκκίνηση του Tiger Rally, της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού όπου συμμετείχα σε μια ειδική διαδρομή ως συνοδηγός. Ενημερώθηκα για τους κανονισμούς ασφαλείας, τον έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, τις διαδικασίες που προηγούνται πριν την εκκίνηση, την εποπτεία των ειδικών διαδρομών για διατήρηση της οδικής ασφάλειας και πολλά άλλα».

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αντιδράσεις για στοίβα σκουπιδιών κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Ζητούν παρέμβαση από το Δημαρχείο-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους η εικόνα εγκατάλειψης που...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

ΣΚΟΝΗ: Μας «τσάκισε» η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Κύπρο, με τη σκόνη...

Related Articles

Popular Categories