ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ: «ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…» (βίντεο)

Αισιόδοξος, χαμογελαστός και πάνω από ένας πατέρας ο οποίος πρόσφατα είδε την 13χρονη κόρη, Ισμήνη να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς». Ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της νέας γενιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα.

Η σχέση του Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι.

«Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνάνε σοβαρές κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν πάντα στις σχέσεις των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε; Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ζευγάρια που έχουν λύσει τις δυσκολίες τους».

«Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα»

Ο περήφανος πατέρας της 13χρονης Ισμήνης μιλά για το ντεμπούτο της, στην τηλεόραση. «Είδαμε την πρώτη της εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς όλοι μαζί. Εγώ στην αρχή είχα αναστολή, όταν μου είπαν να συμμετάσχει. Με πιάνει εκείνο το βράδυ η Μαρία με την Ισμήνη και μου λένε, ότι ο Χάρης έκανε πρόταση στη μικρή να παίξει στη σειρά. Εγώ είπα να κάνει ό,τι θέλει, αφού είναι συνειδητή επιλογή της. Εμένα δε με ήθελε στα γυρίσματα, τη μαμά της, ναι. Δεν με ντρέπεται. Γνωρίζοντας ότι διδάσκω και σκηνοθετώ, ήθελε να τη δω. Σκέφτηκα να πω “όχι” για την Ισμήνη, επειδή αν είναι να κάνει κάτι σε αυτόν τον χώρο, πρέπει να αρχίσει από τώρα και να πάρει τις σωστές βάσεις», τόνισε ο ηθοποιός.

Σε μικρή ηλικία ο γνωστός ηθοποιός, ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο, γεγονός το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να έχει 60% κώφωση στο ένα αφτί.

 «Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο και τον πόνο και τις εικόνες που δεν έχει ένα παιδί. Ένα παιδί τις κρατάει. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησαν άμυνες. Δηλαδή δεν μπορώ να κάτσω και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω, μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Έτυχε και το ανέφερα κάποια στιγμή σε μια συζήτηση».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα η οποία τον απείλησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες».

https://streamable.com/6gf7o2

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη και ο 17χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο «Αμμόχωστος» – 8 οι συλλήψεις

Ακόμη ένας 17χρονος συνελήφθη σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, από την...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης Νίσα – Λύγισαν τα αδέλφια της, αγνοείται ακόμη ο πατέρας

Με βαθιά οδύνη οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία της κατοικία...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ο 20χρονος μοναχογιός που γύρισε πίσω για να σώσει δύο παιδιά – Έκτοτε αγνοείται

Συγκίνηση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιστορία του...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ: Ο Χρίστος Κακουλλή εκπροσωπεί την Κύπρο στη Biennale της Μαρίας Κάλλας

Ένα έργο με άρωμα Κύπρου και έντονο ελληνικό συμβολισμό...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΛΙ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Χωρίς ρεύμα η περιοχή

Νέα βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε στο Δάλι, μετά από...

Topics

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΛΙ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Χωρίς ρεύμα η περιοχή

Νέα βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε στο Δάλι, μετά από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Στις φλόγες αυτοκίνητο εν κινήσει – Πληθαίνουν τα περιστατικά-(Βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο, με...

«Πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο»

Ένα πρωτότυπο παιδικό μιούζικαλ του Γιώργου Τσιάκκα, σε σκηνοθεσία...

Related Articles

Popular Categories