ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ: H προσευχή της μητέρας του Λούκα Σταύρου- Συνεχίζονται οι εισφορές-(Φώτο)

Την προσευχή όλων, ζητά με ανάρτησή της η μητέρα του μικρού μαχητή, Λούκα Σταύρου, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται για θεραπεία στην Γερμανία έχοντας δίπλα του, τους γονείς του Ανδρέα Σταύρου και Γεωργία Παπαλούκα. Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του Λούκα κρατά μια στάση σιγής προσευχόμενη να πάνε όλα καλά για τον μικρό της μαχητή.

Η ανάρτησή της μητέρας άλλων τριών παιδιών συγκινεί όλους μας, αφού με αυτή την κίνησή της καλεί τον κόσμο να προσευχηθεί για τον 11χρονο μαχητή ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει το δικό του Γολγοθά.

«Άγιε Ιεράρχα, ομολογητά, διδάσκαλε της αληθείας και ανάργυρε ιατρέ Λουκά, σοι κλίνομεν τα γόνατα της ψυχής και του σώματος και προσπίπτοντες τοις τιμίοις και ιαματικοίς λειψάνοις σου, σε παρακαλούμεν, ως τα τέκνα τους πατέρας αυτών.

Εισάκουσον ημών των αμαρτωλών, τίμιε πάτερ, και προσάγαγε την δέησιν ημών τω ελεήμονι και φιλανθρώπω Θεώ, ως εστώς ενώπιον αυτού μετά πάντων των αγίων. Πιστεύομεν ότι αγαπάς ημάς δια της αυτής αγάπης ην ηγάπησας τους αδελφούς σου κατά την εν τω κόσμω βιοτήν σου.

Την τέχνην των ιατρών μετιών, των ασθενούντων τα αρρωστήματα, τη αρωγή της χάριτος, πλειστάκις εθεράπευσας. Μετά δε την σεπτήν σου κοίμησιν, τα σα χαριτόβρυτα λείψανα, ο των όλων Δεσπότης, πηγήν ιατρείας ανέδειξεν.

Ποικίλας γαρ ιώνται ασθενείας καί δύναμιν δωρούνται τοις ευλαβώς ταύτα ασπαζομένοις και αιτουμένοις την θείαν πρεσβείαν σου. Διό αιτούμεν σε και θερμώς παρακαλούμεν σε, τον την χάριν της ιατρείας κομισάμενον· τον ασθενούντα και δεινώς χειμαζόμενον αδελφόν ημών (Λούκα) επίσκεψαι και θεράπευσον εκ της συνεχούσης αυτόν ασθενείας.

Πάντιμε και αγιώτατε πάτερ Λουκά, ελπίς αρραγής των ασθενούντων και κεκμηκότων, μη επιλάθου δωρήσασθαι τω αδελφώ ημών (Λούκα) την ίασιν και πάσιν ημίν τα ευφρόσυνα. Ίνα και ημείς συν σοι δοξάζωμεν τον Πατέρα και τον Υιόν και το Άγιον Πνεύμα, την μίαν θεότητα τε και βασιλείαν, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.

Hot this week

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Συσσώρευση νερού σε Λεμεσό και Πάφο – Η Αστυνομία συστήνει προσοχή

Ροή και συσσώρευση νερού παρατηρούνται σε σημεία του αυτοκινητόδρομου...

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό μετά την μπόρα-(Φώτο)

Μια εντυπωσιακή πανδαισία χρωμάτων ξεδιπλώθηκε στον ουρανό της Κύπρου...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: Ειδικό Σχολείο πήρε το πρώτο βραβείο-Πότε θα βραβευθούν οι μικροί πρωταγωνιστές

Με μια σκηνή γεμάτη ταλέντο, χρώματα και συναισθήματα ολοκληρώθηκαν...

ΛΑΤΣΙΑ: Όχημα καταλήγει σε πεζοδρόμιο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο

Τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία» – Καταγγέλλει επικοινωνιακά παίγνια

Τη δική του απάντηση στη νέα ανακοίνωση του Υπουργείου...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Συσσώρευση νερού σε Λεμεσό και Πάφο – Η Αστυνομία συστήνει προσοχή

Ροή και συσσώρευση νερού παρατηρούνται σε σημεία του αυτοκινητόδρομου...

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό μετά την μπόρα-(Φώτο)

Μια εντυπωσιακή πανδαισία χρωμάτων ξεδιπλώθηκε στον ουρανό της Κύπρου...

ΛΑΤΣΙΑ: Όχημα καταλήγει σε πεζοδρόμιο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο

Τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή...

ΜΕΡΑ ΤΟΥ Π: Μαθητές του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου ήταν οι μεγάλοι νικητές

Με ενθουσιασμό και δυνατή συμμετοχή ολοκληρώθηκε φέτος στο Λύκειο...

ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: Σύλληψη 61χρονου για επίθεση σε εργαζόμενο φωτοεπισήμανσης

Η σύλληψη 61χρονου για επίθεση σε εργαζόμενο οχήματος φωτοεπισήμανσης...

Related Articles

Popular Categories