ΒΛΑΣΣΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ: 17 χρόνια χωρίς τον «απαράδεκτο»-Το ντουέτο με την Κύπρια ερμηνεύτρια Αλέξια (Βίντεο+Φώτο)

Σε ηλικία μόλις 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος, στις 14 Οκτωβρίου του 2004 βυθίζοντας σε θλίψη το Πανελλήνιο.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από την υποκριτική του ερμηνεία έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα και όπως έλεγε τότε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν έπαθε αποφρακτική, οιδηματώδη λαρυγγίτιδα έλεγε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν και όπως μάθαμε αργότερα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα.

Ήταν ένας αθεράπευτος ροκάς, ο οποίος ξεκίνησε από την εφηβεία του να φτιάχνει συγκροτήματα και μελωδίες. Οι ατάκες του έμειναν αξέχαστες δίπλα στην Δήμητρα Παπαδόπουλου στους «Απαράδεκτους» το οποίο έγραφε και το βασικό σενάριο. Αξέχαστες ήταν όμως και οι φάρσες του με την Μαλβίνα Κάραλη. Ότι και να πει κανένας, ο Βλάσης Μπονάτσος θα μείνει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστών του. Πιστός φίλος, υπέροχος καλλιτέχνης μια σχολή από μόνος του. Αυτός ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος.

Ένα από τα ντουέτα που είχε κάνει ήταν με την Κύπρια ερμηνεύτρια Αλέξια στο «Είσαι Παιδί Μου Πειρασμός»

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αντιδράσεις για στοίβα σκουπιδιών κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Ζητούν παρέμβαση από το Δημαρχείο-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους η εικόνα εγκατάλειψης που...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

ΣΚΟΝΗ: Μας «τσάκισε» η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Κύπρο, με τη σκόνη...

Related Articles

Popular Categories