ΒΙΑΣΜΟΣ 24ΧΡΟΝΗΣ: Ξεκίνησαν να ανοίγουν τα στόματα-Άλλες δύο κοπέλες κατήγγειλαν βιασμό με τον ίδιο τρόπο-Εξετάζεται οργανωμένο έγκλημα

Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, Θανάσης Ζιώγας, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία εν τω μεταξύ παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα, του έχουν καταγγείλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο. «Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο το 2016 και 2018, αντίστοιχα».

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση, γιατί -όπως είπε- γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως το «κύκλωμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες. Αυτές τις πληροφορίες έχω ως δικηγόρος. Είναι πολύ οργανωμένο κύκλωμα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών».

«Δεν είναι μόνο δύο «τοπικοί παράγοντες» που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θα τις μεταφέρω στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης» πρόσθεσε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πληροφορίες για «τέσσερα πέντε ηγετικά στελέχη». «Από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής, δυστυχώς πολλά κορίτσια που έρχονται από την επαρχία, κυρίως φοιτήτριες, παρασύρονται σε αυτά τα πάρτι και ακολουθούν μετά άλλη οδό, με αντάλλαγμα το χρήμα» συμπλήρωσε.

Πηγή: Ert.gr

Hot this week

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΡΟΚΟΥ: 25χρονος καλλιτέχνης δημιουργεί με φαντασία έργα από καθημερινά υλικά (Βίντεο-Φώτο)

Ένας 25χρονος δημιουργός από το Ηράκλειο αποδεικνύει ότι η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο – 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Υπόθεση που διερευνάται ως απόπειρα φόνου και σειρά άλλων...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories