ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ-ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΩΝ G7

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, κατά την πρώτη ημέρα των συνομιλιών τους στη σύνοδο κορυφής της G7. Aυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εκδήλωση μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο. Αυτή που έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ήταν η Κέιτ Μίντλετον ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε και πάλι το φόρεμα της.

Η 95χρονη μονάρχης συνοδευόταν από τον γιο και διάδοχό της στον θρόνο, πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγο του τελευταίου, Κέιτ. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο κλειστό τροπικό δάσος στον κόσμο, στο Ίντεν Πρότζεκτ, και εκεί η Βασίλισσα συνάντησε τον 13ος Αμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε για πρώτη φορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, στα 69χρόνια βασιλείας της.

Η εμφάνισή της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και των υπόλοιπων πρώτων κυρίων που συνόδευαν τους συζύγους τους έκλεψαν την παράσταση με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μίντλετον. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα στη γνωστή, κλασική γραμμή που μας έχει συνηθίσει και σε φλοράλ τόνους.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, που κοστίζει 3.000 λίρες, ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε προς 805 λίρες το φόρεμα της από το “The Vampire’s Wife”. Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και ένα ανοιχτόχρωμο παλτό για τη δεξίωση.

Hot this week

Max & Mila’s World: Ο νέος κόσμος προϊόντων της Lidl για ιδιοκτήτες σκύλων και γατών

Οι σκύλοι και οι γάτες είναι πολύ περισσότερο από...

Το Range Rover Sport περνά στην ηλεκτρική εποχή με εντυπωσιακές επιδόσεις

Μια νέα εποχή αρχίζει για το Range Rover Sport,...

Χατζηγιάννειο Κέντρο Υγείας Ακακίου: Ένας χρόνος λειτουργίας με το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοινώνει ότι, με...

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για ενήλικες «Το αρχαίο νόμισμα ως σύγχρονο κόσμημα» Κυριακή...

Topics

Χατζηγιάννειο Κέντρο Υγείας Ακακίου: Ένας χρόνος λειτουργίας με το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοινώνει ότι, με...

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για ενήλικες «Το αρχαίο νόμισμα ως σύγχρονο κόσμημα» Κυριακή...

40 χρόνια Συνεχίζουμε «Μαζί στη ζωή»

Μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τέσσερις...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Να αποφεύγεται η επίσκεψη στο πάρκο – Εντοπίστηκε δεύτερο νεκρό πτηνό

Συναγερμός στην Αθαλάσσα μετά την επιβεβαίωση κρούσματος γρίπης των...

Related Articles

Popular Categories