ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ-ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΩΝ G7

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, κατά την πρώτη ημέρα των συνομιλιών τους στη σύνοδο κορυφής της G7. Aυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εκδήλωση μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο. Αυτή που έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ήταν η Κέιτ Μίντλετον ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε και πάλι το φόρεμα της.

Η 95χρονη μονάρχης συνοδευόταν από τον γιο και διάδοχό της στον θρόνο, πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγο του τελευταίου, Κέιτ. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο κλειστό τροπικό δάσος στον κόσμο, στο Ίντεν Πρότζεκτ, και εκεί η Βασίλισσα συνάντησε τον 13ος Αμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε για πρώτη φορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, στα 69χρόνια βασιλείας της.

Η εμφάνισή της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και των υπόλοιπων πρώτων κυρίων που συνόδευαν τους συζύγους τους έκλεψαν την παράσταση με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μίντλετον. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα στη γνωστή, κλασική γραμμή που μας έχει συνηθίσει και σε φλοράλ τόνους.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, που κοστίζει 3.000 λίρες, ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε προς 805 λίρες το φόρεμα της από το “The Vampire’s Wife”. Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και ένα ανοιχτόχρωμο παλτό για τη δεξίωση.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο Βραζιλιάνες μετέτρεψαν διαμέρισμα σε οίκο ανοχής – Φέρονται να έκλεβαν πελάτες

Χειροπέδες σε δύο νεαρές γυναίκες από τη Βραζιλία, ηλικίας...

ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ: Άνοιξαν ξανά οι δρόμοι μετά την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην Κάτω Δευτερά, καθώς...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του επιτέθηκαν με ρόπαλο ενώ οδηγούσε – Στο νοσοκομείο 34χρονος διανομέας

Επίθεση σε βάρος 34χρονου διανομέα φαγητού σημειώθηκε τα ξημερώματα...

CAROB AWARDS 2026: Ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής έργων για...

Topics

ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ: Άνοιξαν ξανά οι δρόμοι μετά την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην Κάτω Δευτερά, καθώς...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του επιτέθηκαν με ρόπαλο ενώ οδηγούσε – Στο νοσοκομείο 34χρονος διανομέας

Επίθεση σε βάρος 34χρονου διανομέα φαγητού σημειώθηκε τα ξημερώματα...

CAROB AWARDS 2026: Ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής έργων για...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ηλεκτρισμό τη Δευτέρα

Προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθούν τη...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 23ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε περιπολικό με ρόπαλο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό,...

Related Articles

Popular Categories