ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ-ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΩΝ G7

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, κατά την πρώτη ημέρα των συνομιλιών τους στη σύνοδο κορυφής της G7. Aυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εκδήλωση μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο. Αυτή που έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ήταν η Κέιτ Μίντλετον ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε και πάλι το φόρεμα της.

Η 95χρονη μονάρχης συνοδευόταν από τον γιο και διάδοχό της στον θρόνο, πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγο του τελευταίου, Κέιτ. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο κλειστό τροπικό δάσος στον κόσμο, στο Ίντεν Πρότζεκτ, και εκεί η Βασίλισσα συνάντησε τον 13ος Αμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε για πρώτη φορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, στα 69χρόνια βασιλείας της.

Η εμφάνισή της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και των υπόλοιπων πρώτων κυρίων που συνόδευαν τους συζύγους τους έκλεψαν την παράσταση με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μίντλετον. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα στη γνωστή, κλασική γραμμή που μας έχει συνηθίσει και σε φλοράλ τόνους.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, που κοστίζει 3.000 λίρες, ενώ η Κάρι Τζόνσον νοίκιασε προς 805 λίρες το φόρεμα της από το “The Vampire’s Wife”. Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και ένα ανοιχτόχρωμο παλτό για τη δεξίωση.

Hot this week

37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: Στις 31 Ιουλίου η πρώτη δικάσιμος για τον θάνατο του τρίχρονου – Ελεύθερος με αυστηρούς όρους

Η υπόθεση εναντίον του 37χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο που καταζητείτο για υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Σε σύλληψη 38χρονου από την Ορόκλινη προχώρησε η Αστυνομία,...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο που καταζητείτο για υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Σε σύλληψη 38χρονου από την Ορόκλινη προχώρησε η Αστυνομία,...

VIDEOGATE: Αναπάντητα ερωτήματα και κενά μετά την ανακοίνωση του πορίσματος – Στο επίκεντρο η διαφάνεια

Σειρά ερωτημάτων και σημείων που χρήζουν περαιτέρω διευκρίνισης αφήνει,...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Της άρπαξαν την τσάντα ενώ περπατούσε – Στο νοσοκομείο 38χρονη μετά από ληστεία

Υπόθεση ληστείας με θύμα 38χρονη γυναίκα διερευνά η Αστυνομία...

Related Articles

Popular Categories