12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΙΛΙΚΗ: EΠΑΝΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ: EΠΑΝΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

-

Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, φόβου και αμφιβολίας η Βασιλική, το παιδί της ο Ιωσήφ είναι πλέον στην αγκαλιά της. Το μικρό αγγελούδι είχε απαχθεί μέσα από την αγκαλιά της την ώρα που τον θήλαζε. Η εκπομπή 24 ώρες με δημοσιογράφο τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου είχε προβάλλει την ιστορία για να βοηθήσει τη μητέρα να εντοπίσει τον μικρό. Έξι μήνες προσπάθειας σε διπλωματικό και όχι μόνο παρασκήνιο με συνεννόηση με το Υπ. Εσωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, το παιδί ήρθε στην Κύπρο σήμερα το πρωϊ.

Ο μικρός Αχμέτ στην αγκαλιά της Βασιλικής

Με μεγάλη συγκίνηση, ο Κώστας Κωνσταντίνου και η εκπομπή 24ώρες υποδέχθηκε τον μικρό Ιωσήφ στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Ο δημοσιογράφος στέλνει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  Υπ. Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλιδη για την άμεση ανταπόκριση και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προς την Αιγυπτιακή κυβέρνηση, αλλά ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκριθήκατε στα καλέσματα μας για οικονομική στήριξη του αγώνα της Βασιλικής για εντοπισμό του μικρού Ιωσήφ.

Η ζωή της όλη ήταν το μικρό αγγελούδι. Το 2021 τον έφερε στην αγκαλιά της μητέρας του

Αυτή η εξέλιξη είναι μια επιτυχία ολόκληρης της Κύπρου και νιώθουμε ευλογημένοι που ήμασταν μέρος αυτής της μεγάλης αγκαλιάς αγάπης.  Όλες οι λεπτομέρειες στο αποψινό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου, ενώ σύντομα η εκπομπή 24 ώρες θα παρουσιάσουν νέο επεισόδιο για την συγκεκριμένη υπόθεση με όλο  το παρασκήνιο του εντοπισμού του μικρού Ιωσήφ“.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιστορία έφερε στο φως η εκπομπή 24 ώρες παρουσιάζοντας πως η ζωή μιας κοπέλας από τη Λάρνακα, άρχισε από ένα έρωτα και εξελίχθηκε σε ένα εφιάλτη και στη συνέχεια σε ένα ατέλειωτο Γολγοθά που διαρκεί μέχρι σήμερα. Την υπόθεση την είχε αναλάβει η δικηγόρος η Έλενα Ττοφαλλή Κυριάκου.

Ο δημοσιογράφος μαζί με τον μικρούλη Αχμέτ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του

Ο Αιγύπτιος σύζυγος της την κακοποιούσε συστηματικά ακόμη και τη μέρα της γέννησης του παιδιού τους. Ο Αχμέτ ο οποίος σύμφωνα με τη Βασιλική δεν ήθελε παιδί, έναν μήνα μετά την γέννηση του μικρού Ιωσήφ πείθει την Βασιλική να μεταβούν στην Αίγυπτο για να επισκεφθούν την “ετοιμοθάνατη” μητέρα του η οποία ήθελε να δει το νεογέννητο εγγόνι της.  Αφού την κλείδωσαν για μέρες σε ένα διαμέρισμα και αφου βασανίστηκε και κακοποιήθηκε άγρια, είδε να της αρπάζουν το παιδί της την ώρα που το θήλαζε. Αφού της πήραν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα την μετέφεραν στο αεροδρόμιο την ώρα που οι αρχές της Δημοκρατίας είχαν ήδη αρχίσει έναν αγώνα να την εντοπίσουν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...