16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ: H AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ (βίντεο)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ: H AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ (βίντεο)

-

Μετά από ενάμισι χρόνο ταλαιπωρίας, αμφιβολίας και άκρως βασανιστικές στιγμές η Βασιλική Ανδρέου κατάφερε να αγκαλιάσει ξανά το παιδί της. Αφού αποτάθηκε σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, η μόνη λύση της ήταν να συνεχίζει να προσπαθεί με δύναμη ψυχής μέχρι να κατορθώσει το ακατόρθωτο.

Η νεαρή μητέρα Βασιλική Ανδρέου πριν 6 μήνες είχε απευθυνθεί στην εκπομπή 24 ώρες που μεταδίδεται από τον Aλφα Κύπρου,  σε μια ύστατη προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει και να καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά το παιδί της, τον μικρό Ιωσήφ ο οποίος απήχθη κυριολεκτικά μέσα από την αγκαλιά της ενάμιση χρόνο πριν αφού πρώτα η ίδια κακοποιήθηκε και βασανίστηκε στην Αίγυπτο. Η υπόθεση της εξελίχθηκε ως κινηματογραφική ταινία με ένα ευχάριστο αίσιο τέλος. Η Βασιλική τελικά κατάφερε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο.

Με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και τον Ιωσήφ

Το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21.20 σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νταούλη,  η  Βασιλική και ο μικρός Ιωσήφ φιλοξενούνται στις 24 ώρες σε ένα επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση, χαρά και ευτυχία που δίνει και ελπίδα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή.  

Απίστευτα ήταν τα συναισθήματα που ένοιωσε και ο δημοσιογράφος της εκπομπής 24ώρες

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου «μετά την προβολή της ιστορίας της Βασιλικής από τις 24 ώρες πριν από 6 μήνες, έγιναν πάρα πολλά. Πέραν των διπλωματικών ενεργειών, η Βασιλική έπρεπε να διεκδικήσει τον μικρό Ιωσήφ και μέσω των δικαστηρίων της Αιγύπτου. Για να καταφέρει να ανταποκριθεί στα έξοδα, έλαβε οικονομική βοήθεια από το κράτος αλλά και από απλούς πολίτες οι οποίοι είχαν ανταποκριθεί σε χρόνο – ρεκόρ μετά από σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα των 24 ΩΡΩΝ καθώς και από άλλα δημοσιεύματα.  Με άκρα μυστικότητα μετέβη στην Αίγυπτο δύο φορές και με υπομονή και επιμονή κατάφερε τελικά να αγκαλιάσει ξανά το αγγελούδι της»

Στο επεισόδιο όπως αναφέρεται οι τηλεθεατές θα μάθουν όσα έγιναν στο παρασκήνιο, από τον εντοπισμό του μικρού Ιωσήφ από τις Αιγυπτιακές αρχές, την αντίδραση του όταν αντίκρισε ξανά τη μητέρα του, την εμπλοκή των Προέδρων των δύο χωρών, τις ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών, της Αστυνομίας και όχι μόνο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...