25.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑNNA BIΣΣΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: Όλοι όσοι βρέθηκαν στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη (Φώτο+Βίντεο)

ΑNNA BIΣΣΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: Όλοι όσοι βρέθηκαν στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη (Φώτο+Βίντεο)

-

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στην ίδια σκηνή, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στα γενέθλια του φίλου τους, Χάρη Σιανίδη ο οποίος έκλεισε τα 40χρονα του. Στο γενέθλιο πάρτι παρευρέθηκαν γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Οι δύο ερμηνεύτριες από τότε που ο Νίκος Κοκλώνης, τους έφερε μαζί εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και έχουν συναντηθεί πολλές φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες, οι δύο τους βρέθηκαν στο πάρτι του PR Manager, θέλοντας να ευχηθούν χρόνια πολλά στο φίλο τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» οι δύο ερμηνεύτριες δεν αποκλείεται λόγω των γιορτών να βρεθούν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, υπάρχει ενδιαφέρον από τον επιχειρηματία του VOX, ο οποίος δεν είχε σκοπό να ανοίξει το νυχτερινό του κέντρο τη φετινή σεζόν, ωστόσο υπάρχει στο μυαλό του τελικά να το κάνεις προς τις γιορτές, για χάρη των δύο τραγουδιστριών. «Συζητιέται, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: