ΑΣΕΛΓΕΙΑ: Μια ζωγραφιά του 4χρονου ξεσκέπασε τη φρίκη

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Μία τραγική ιστορία από το Αγρίνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες και αφορά υπόθεση ασέλγειας ενός 4χρονου αγοριού από 28χρονο και μάλιστα με τις «πλάτες» της μάνας του δεύτερου, η οποία ήταν babysitter του παιδιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής, ονόματι Δημήτρης Κραβαρίτης,  τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του. Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ εξακολούθηση.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Η γυναίκα ήταν η babysitter του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Hot this week

PERNERA BEACH HOTEL: Εκλεκτές παρουσίες στα 50 χρόνια ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Ποιους είδαμε

Σε μια βραδιά όπου η κομψότητα συνάντησε τη συγκίνηση,...

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός 40χρονος – Επτά συλλήψεις, ο ένας τραυματισμένος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράπονα για την πρόσβαση στην παραλία σκύλων – Πολίτες ζητούν λύσεις για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα...

Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου

Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η...

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Topics

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός 40χρονος – Επτά συλλήψεις, ο ένας τραυματισμένος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με...

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Η Mercedes-Benz γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας και κοιτάζει προς το μέλλον

Λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να ισχυριστούν ότι το όνομά τους...

Ο κατασκευαστικός τομέας στην Κύπρο: Ισχυρή δυναμική εν μέσω αβεβαιότητας

Τα τελευταία στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2026...

Related Articles

Popular Categories