Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΑΝNΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: TO YΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ

- Advertisement -

Από τις πιο κομψές και στιλάτες γυναίκες πολιτικούς θεωρείται η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Η νεαρή πολιτικός είναι λάτρης του καλού ντυσίματος και από ανέκαθεν πρόσεχε επιμελώς την κάθε εμφάνισή της. Μια εμφάνισή που συζητήθηκε πριν από οκτώ χρόνια ήταν και η ημέρα του γάμου της αλλά  και το νυφικό της που έφερε την υπογραφή του γνωστού Κύπριου σχεδιαστή Γρηγόρη Εγγλέζου.

Μπορεί η Αννίτα Δημητρίου να τρέχει όλη την ημέρα για να προλάβει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά πάντοτε προσέχει την εμφάνισή της, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό της στιλ και την φινέτσα της.  Κάποιες από τις εμφανίσεις της είναι ιδιαίτερα προσεγμένες με αυστηρές γραμμές και κάποιες άλλες πιο casual και ανέμελες, προσαρμοσμένες στο σωματότυπο της.

Από παλιότερα, η ίδια επέλεγε να εμπιστεύεται τον γνωστό Κύπριο σχεδιαστή Γρηγόρη Εγγλέζο για τις εμφανίσεις της αναδεικνύοντας με τη σειρά του το προσωπικό της στιλ και γούστο. Μάλιστα, το νυφικό του γάμου της, το σχεδίασε ο Γρηγόρης Εγγλέζου παρουσιάζοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα που την συγκεκριμένη ημέρα η πρόεδρος της Βουλής, έλαμπε κυριολεκτικά. Να θυμίσουμε, ότι τον Ιούλιο η Αννίτα Δημητρίου θα γιορτάσει τα οκτώ χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της σύζυγό Αντρέα Κυπριανού για τον οποίο πολλές φορές έχει εκφράσει τα αισθήματα της.  

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories