21.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θεατρικό ταξίδι με την Κύπρια ηθοποιό- Ανακαλύπτοντας την τέχνη της...

ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θεατρικό ταξίδι με την Κύπρια ηθοποιό- Ανακαλύπτοντας την τέχνη της υποκριτικής

-

Η Κύπρια ηθοποιός Αντωνία Χαραλάμπους με απίστευτο πάθος και αφοσίωση στην τέχνη της, αποφάσισε να αξιοποιήσει το ταλέντο και την εμπειρία της για να δημιουργήσει και να μεγαλώσει τα Ερασιτεχνικά Εργαστήρια Θεάτρου στο Κτήριον 53.

Γνωστή για τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, η Αντωνία Χαραλάμπους έχει εμπνεύσει πολλούς με το πάθος της για το θέατρο. Με μια φυσική ικανότητα να συνδέεται βαθιά με το κοινό της, η ηθοποιός δεν περιορίζεται μόνο στη σκηνή, αλλά επιθυμεί να μοιραστεί την αγάπη της για το θέατρο με όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον δικό τους θεατρικό εαυτό.

Υπό την καθοδήγησή της, τα εργαστήρια αυτά θα γίνουν ένα δημιουργικό ταξίδι απελευθέρωσης, εξερεύνησης και ανακάλυψης. Μέσα από κείμενα, αυτοσχεδιασμούς, κίνηση και μουσική, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά της υποκριτικής, βιώνοντας τη μαγεία μιας θεατρικής πρόβας από την αρχή έως την τελική παράσταση.

Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά σε όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο του θεάτρου, υπό την καθοδήγηση μιας ηθοποιού που γνωρίζει πώς να μετατρέψει την τέχνη σε πραγματική εμπειρία ζωής.

Η πρώτη συνάντηση/γνωριμία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, με περιορισμένες συμμετοχές. Για να δηλώσετε συμμετοχή ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 70001384.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: