ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΥΠΑΗ: Στην τελική ευθεία για την αυριανή φιλανθρωπική εκδήλωση-Θα κόψει τα μαλλιά της μετά από 30 χρόνια (Φώτο)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αυριανή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο SunGarden στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα αύριο η συμπατριώτισσα μας, από την Ξυλοφάγου, Αντωνία Κύπαη θα κόψει την πλούσια κόμη της μετά από 30 χρόνια για να στηρίξει το έργο του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου, Μαρίας Καρούσου και θα την παρουσιάζει η Δόξια Μουτσουρή-Μάου.

Να σημειωθεί, ότι θα γίνει δημοπρασία για την πρώτη ψαλλιδιά, ενώ στον χώρο θα γίνεται δωρεάν διάγνωση μαλλιών από έμπειρους κομμωτές και πωλήσεις εξειδικευμένων προϊόντων από τις οποίες το 20% θα διατεθεί για το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Hot this week

ΑΠΕΒΙΩΣΕ: 81χρονος κατάδικος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας

Κατάδικος ηλικίας 81 ετών, ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές...

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δόκιμοι Πρεσβευτές φέρνουν την ΕΕ στο σχολείο – Δράσεις και εμπειρίες -(Φώτο)

Με ουσιαστική διάθεση συμμετοχής και έντονο ενδιαφέρον για όσα...

GUABA: Εντυπωσιακή έναρξη καλοκαιριού στη Λεμεσό

Μια δυναμική έναρξη καλοκαιριού ετοιμάζει το Guaba Beach Bar...

Topics

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δόκιμοι Πρεσβευτές φέρνουν την ΕΕ στο σχολείο – Δράσεις και εμπειρίες -(Φώτο)

Με ουσιαστική διάθεση συμμετοχής και έντονο ενδιαφέρον για όσα...

GUABA: Εντυπωσιακή έναρξη καλοκαιριού στη Λεμεσό

Μια δυναμική έναρξη καλοκαιριού ετοιμάζει το Guaba Beach Bar...

ERB ASFALISTIKI: Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Ημερίδα: Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Η ERB...

CHAR. PILAKOUTAS HERITAGE: Παρουσίασε τη νέα συμφωνία συνεργασίας με την BMW Financial Services

Η Char. Pilakoutas Ltd, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε...

Related Articles

Popular Categories