ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΥΠΑΗ: Στην τελική ευθεία για την αυριανή φιλανθρωπική εκδήλωση-Θα κόψει τα μαλλιά της μετά από 30 χρόνια (Φώτο)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αυριανή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο SunGarden στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα αύριο η συμπατριώτισσα μας, από την Ξυλοφάγου, Αντωνία Κύπαη θα κόψει την πλούσια κόμη της μετά από 30 χρόνια για να στηρίξει το έργο του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου, Μαρίας Καρούσου και θα την παρουσιάζει η Δόξια Μουτσουρή-Μάου.

Να σημειωθεί, ότι θα γίνει δημοπρασία για την πρώτη ψαλλιδιά, ενώ στον χώρο θα γίνεται δωρεάν διάγνωση μαλλιών από έμπειρους κομμωτές και πωλήσεις εξειδικευμένων προϊόντων από τις οποίες το 20% θα διατεθεί για το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Hot this week

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Σήμερα η διαδικασία για απάντηση στις κατηγορίες στην υπόθεση βιασμού

Η επίσημη απαγγελία των κατηγοριών εναντίον του τελών σε...

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: Οκτώ συλλήψεις σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας – Έξι οδηγοί θετικοί σε αλκοτέστ

Τα αποτελέσματα των χθεσινών βραδινών ελέγχων της Αστυνομίας αποδεικνύουν...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατέληξε ο άνδρας που έπεσε από πολυκατοικία για να αποφύγει έλεγχο της ΥΑΜ

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της πτώσης άνδρα από...

Topics

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: Οκτώ συλλήψεις σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας – Έξι οδηγοί θετικοί σε αλκοτέστ

Τα αποτελέσματα των χθεσινών βραδινών ελέγχων της Αστυνομίας αποδεικνύουν...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Όχημα σε κινητή πινακίδα οδικών έργων – Μόνο υλικές ζημιές- (Βίντεο)

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαϊου...

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Θλίψη σε ΓΣΠ και ΑΠΟΕΛ για τον τέως διευθυντή

Βαρύ πένθος σκόρπισε στον κυπριακό αθλητισμό η είδηση του...

Related Articles

Popular Categories