ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: H ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑΓΙΑ

Η γιαγιά είναι δύο φορές μητέρα στο πρόσωπο ενός μικρού παιδιού. H γιαγιά μας, ορίζει μέρος της ζωής μας και μας διδάσκει με άλλο τρόπο αυτό που η μητέρα μας, δεν μας μαθαίνει. Με αφορμή την χθεσινή ημέρα της γιορτής της γιαγιάς, η Άντρη Καραντώνη έστειλε προς τις γιαγιάδες των παιδιών της, το δικό της μήνυμα και το ευχαριστώ.

«Παγκόσμια Ημέρα γιαγιάς! Πόσο πολύτιμη η αγάπη της γιαγιάς! Σας αγαπάμε την κάθε μια ξεχωριστά Στέλλα Σκουρουμούνη και Αργυρούλα Καραντώνη».

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στην γιαγιά και σκοπός της ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση και αναγνώριση της πολύτιμης δουλειάς και αγάπης που τόσο απλόχερα δίνει κάθε μέρα στα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών της.

Hot this week

ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ: Στις φλόγες όχημα στον κυκλικό κόμβο – Επί τόπου η Πυροσβεστική – Πυκνή κίνηση (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου 2026,...

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Πήραν κατάθεση και από τον τυπογράφο» – Νέα αιχμηρή ανάρτηση για το «Κράτος Μαφία»

Στη διαδικασία διερεύνησης γύρω από το βιβλίο του «Κράτος...

Topics

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

Related Articles

Popular Categories