ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Πριν ένα χρόνο ήταν όλα διαφορετικά (Φώτο)

Αντίστροφα τις ημέρες μετρούσε πέρσι έτσι εποχή η Άντρη Καραντώνη λόγω του ερχομού του δεύτερου παιδιού της. Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφικό υλικό όπου μαζί με την κόρη της Στυλιανή απολαμβάνουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας αυτή την φορά μαζί να έρθουν τα Χριστούγεννα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και δηλώνει ευγνώμων για τα δύο της αγγελούδια.

«Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω πιο γεμάτη από ποτέ! Πέρσι τέτοια μέρα μετρούσα αντίστροφα για τον ερχομό σου μικρή μου! Ευγνώμων για τα 2 μου αγγελούδια!».

Η μικρή Στυλιανή ήρθε στο κόσμο στις 8 Ιανουαρίου και είχε αναρτήσει την πρώτη της φωτογραφία, η γνωστή παρουσιάστρια στο προσωπικό της προφίλ «Ήρθες και το φως πλημμύρισε τις καρδιές μας! Καλωσόρισες κοριτσάκι μας! Καλωσόρισες ψυχή μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές! Θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά! Βιώσαμε το θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά! Μόνο ευλογία νιώθουμε».

Hot this week

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αισιόδοξα νέα από τη μάχη με τον καρκίνο – Το μήνυμα του συζύγου της Μάικ -(Βίντεο)

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την Έλενα Αντωνιάδου, η...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ: Τρεις μικρές μαχήτριες γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μέσα στον θάλαμο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας έφερε η ημέρα...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Λιους – Βαγόνια ανατράπηκαν, σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βρετανία, μετά...

Topics

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

Related Articles

Popular Categories