ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Πριν ένα χρόνο ήταν όλα διαφορετικά (Φώτο)

Αντίστροφα τις ημέρες μετρούσε πέρσι έτσι εποχή η Άντρη Καραντώνη λόγω του ερχομού του δεύτερου παιδιού της. Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφικό υλικό όπου μαζί με την κόρη της Στυλιανή απολαμβάνουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας αυτή την φορά μαζί να έρθουν τα Χριστούγεννα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και δηλώνει ευγνώμων για τα δύο της αγγελούδια.

«Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω πιο γεμάτη από ποτέ! Πέρσι τέτοια μέρα μετρούσα αντίστροφα για τον ερχομό σου μικρή μου! Ευγνώμων για τα 2 μου αγγελούδια!».

Η μικρή Στυλιανή ήρθε στο κόσμο στις 8 Ιανουαρίου και είχε αναρτήσει την πρώτη της φωτογραφία, η γνωστή παρουσιάστρια στο προσωπικό της προφίλ «Ήρθες και το φως πλημμύρισε τις καρδιές μας! Καλωσόρισες κοριτσάκι μας! Καλωσόρισες ψυχή μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές! Θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά! Βιώσαμε το θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά! Μόνο ευλογία νιώθουμε».

Hot this week

Alpha Bank: Νέα ταυτότητα για μια Τράπεζα που έχει ήδη αλλάξει

Με το «νέο Μαζί», η Alpha Bank ενώνει τις...

Lidl Κύπρου & JA Κύπρου: Εκπαιδεύοντας τους μέντορες της βιώσιμης επιχειρηματικότητας για τον 6ο κύκλο του «mind REset»

Ολοκληρώθηκε στη Lidl Food Academy η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών...

ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Τι γράφει ο ιρανικός Τύπος για τη βάση του Ακρωτηρίου και τι απαντά ο Γιάννης Αντωνίου

Η βρετανική βάση στο Ακρωτήρι εμφανίζεται σε χάρτη με...

Topics

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Ανοίγουν φακέλους εξαφανίσεων μετά τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου κρανίου στην παραλία

Στις εκκρεμείς υποθέσεις εξαφάνισης αναζητούν στοιχεία οι Αρχές, μετά...

Related Articles

Popular Categories