ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Πριν ένα χρόνο ήταν όλα διαφορετικά (Φώτο)

Αντίστροφα τις ημέρες μετρούσε πέρσι έτσι εποχή η Άντρη Καραντώνη λόγω του ερχομού του δεύτερου παιδιού της. Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφικό υλικό όπου μαζί με την κόρη της Στυλιανή απολαμβάνουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας αυτή την φορά μαζί να έρθουν τα Χριστούγεννα. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και δηλώνει ευγνώμων για τα δύο της αγγελούδια.

«Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω πιο γεμάτη από ποτέ! Πέρσι τέτοια μέρα μετρούσα αντίστροφα για τον ερχομό σου μικρή μου! Ευγνώμων για τα 2 μου αγγελούδια!».

Η μικρή Στυλιανή ήρθε στο κόσμο στις 8 Ιανουαρίου και είχε αναρτήσει την πρώτη της φωτογραφία, η γνωστή παρουσιάστρια στο προσωπικό της προφίλ «Ήρθες και το φως πλημμύρισε τις καρδιές μας! Καλωσόρισες κοριτσάκι μας! Καλωσόρισες ψυχή μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές! Θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά! Βιώσαμε το θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά! Μόνο ευλογία νιώθουμε».

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της οικίας – Κατασχέθηκαν 2,3 κιλά κάνναβης και συνελήφθησαν δύο άνδρες

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγούνται σήμερα δύο άνδρες, ηλικίας...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Related Articles

Popular Categories