ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

Το δεύτερο της παιδί έφερε στον κόσμο η Άντρη Καραντώνη. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε σήμερα 8 Ιανουαρίου το δεύτερο κοριτσάκι της, καρπό του έρωτα της, Νεοκλή Σκουρουμούνης.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου περιγράφοντας παράλληλα τη χαρά που νοιώθει για το κοριτσάκι της που θα ονομάσει Στυλιανή. Δίπλα της, φυσικά ήταν ο σύζυγός της Νεοκλής ενώ  η πρώτη της κόρη Αργυρώ έμαθε τα νέα συνομιλώντας με τη μητέρα της, μέσω βιντεοκλίσης.

Η παρουσιάστρια μέσω της ανάρτησης περιέγραψε τα συναισθήματα της και το πώς βιώνει όλη αυτό το χαρμόσυνο νέο « 8/1/21. Ήρθες και το φως πλημμύρισε τις καρδιές μας! Καλωσόρισες κοριτσάκι μας! Καλωσόρισες ψυχή μου! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές! Θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά! Βιώσαμε το θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά! Μόνο ευλογία νιώθουμε !».

Hot this week

ΛΑΤΣΙΑ: Στις φλόγες φορτηγό-ψυγείο ενώ βρισκόταν εν κινήσει – Χωρίς τραυματισμούς το περιστατικό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/7) σε φορτηγό-ψυγείο...

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Τεχνική βλάβη στο Βασιλικό – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καταγράφονται το βράδυ της...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 18.409 καταγγελίες βίας σε πέντε χρόνια – Οι αριθμοί που σοκάρουν και η αθέατη πλευρά της κακοποίησης

Αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

Related Articles

Popular Categories