ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: H KYΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Άντρη Ελευθερίου για δεύτερη φορά 7η Ολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού, για ένα δίσκο παραπάνω θα έμπαινε στον τελικό του Σκιτ στην Σκοποβολή, διεκδικώντας το όνειρό της.

Οι 119/125 δίσκοι που πέτυχε, αρκούσαν για να την αναδείξουν 7η Ολυμπιονίκη στο «Τόκυο 2020». Ένα επίτευγμα που πετυχαίνει για δεύτερη φορά, αφού και το 2008 στο Πεκίνο ανέβηκε ακριβώς στην ίδια θέση.

«Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Με το 119/125 που είναι πάρα πολύ ψηλό σκορ περίμενα να μπω τουλάχιστον στον τελικό. Πάντα όμως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Αναδείχτηκα 7η Ολυμπιονίκης για 2η φορά, και είναι κάτι σπουδαίο για μένα. Έδωσα το 100% των δυνάμεων μου, όπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου και σε όλους. Όλα καλά.»

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης, βρέθηκε να κυνηγάει το μεγάλο της στόχο ύστερα από το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας (71/75). Ξεκίνησε μέτρια στην πρώτη 25άδα της δεύτερης μέρας και οι 23/25 εύστοχες προσπάθειες της, δεν ήταν αρκετές για μεγάλες βλέψεις, με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση και οι ελπίδες να είναι πια ελάχιστες. Παρέμεινε όμως συγκεντρωμένη και με εκπληκτικό 25/25 στην τελευταία πούλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το πολύ ψηλό 119/125. Στους περισσότερους αγώνες το σκορ αυτό δίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Έξι αθλήτριες πέρασαν την Άντρη, οι τρεις εκ των οποίων έφτασαν μόλις ένα δίσκο παραπάνω στο 120/125.

«Ήθελα να ήμουν στον τελικό και πιστεύω θα το πάλευα για ένα μετάλλιο. Όπως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Να επιστρέψουμε στην Κύπρο με το καλό και θα δούμε για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μου έχει διδάξει ότι, ότι και να κάνεις πρέπει να υπάρχει εσωτερική δύναμη και ψυχή για να φτάσεις εδώ που είμαι τώρα».

Να επισημάνουμε, ότι το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κέρδισε η Αμερικανίδα Άμπερ Ίγκλις, το αργυρό η Ιταλίδα Νταϊάνα Μπακόζι, και το χάλκινο η Κινέζα Μενγκ Γουέι.

Hot this week

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΗ: Χτύπησε το καμπανάκι μετά από οκτώ χρόνια – Το τέλος μιας μεγάλης μάχης με τον καρκίνο-(Βίντεο)

Μετά από οκτώ χρόνια δύσκολης μάχης, αγωνίας και προσευχής,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο– Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 761 παίρνουν «πράσινο φως», 40 «κόβονται» – Απροειδοποίητοι έλεγχοι σε όλη τη σχολική χρονιά

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία, ολοκληρώθηκαν...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση απόσπασης πέραν των €500.000 – Τι καταγγέλλουν 18 πρόσωπα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Related Articles

Popular Categories