ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: H KYΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Άντρη Ελευθερίου για δεύτερη φορά 7η Ολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού, για ένα δίσκο παραπάνω θα έμπαινε στον τελικό του Σκιτ στην Σκοποβολή, διεκδικώντας το όνειρό της.

Οι 119/125 δίσκοι που πέτυχε, αρκούσαν για να την αναδείξουν 7η Ολυμπιονίκη στο «Τόκυο 2020». Ένα επίτευγμα που πετυχαίνει για δεύτερη φορά, αφού και το 2008 στο Πεκίνο ανέβηκε ακριβώς στην ίδια θέση.

«Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Με το 119/125 που είναι πάρα πολύ ψηλό σκορ περίμενα να μπω τουλάχιστον στον τελικό. Πάντα όμως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Αναδείχτηκα 7η Ολυμπιονίκης για 2η φορά, και είναι κάτι σπουδαίο για μένα. Έδωσα το 100% των δυνάμεων μου, όπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου και σε όλους. Όλα καλά.»

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης, βρέθηκε να κυνηγάει το μεγάλο της στόχο ύστερα από το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας (71/75). Ξεκίνησε μέτρια στην πρώτη 25άδα της δεύτερης μέρας και οι 23/25 εύστοχες προσπάθειες της, δεν ήταν αρκετές για μεγάλες βλέψεις, με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση και οι ελπίδες να είναι πια ελάχιστες. Παρέμεινε όμως συγκεντρωμένη και με εκπληκτικό 25/25 στην τελευταία πούλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το πολύ ψηλό 119/125. Στους περισσότερους αγώνες το σκορ αυτό δίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Έξι αθλήτριες πέρασαν την Άντρη, οι τρεις εκ των οποίων έφτασαν μόλις ένα δίσκο παραπάνω στο 120/125.

«Ήθελα να ήμουν στον τελικό και πιστεύω θα το πάλευα για ένα μετάλλιο. Όπως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Να επιστρέψουμε στην Κύπρο με το καλό και θα δούμε για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μου έχει διδάξει ότι, ότι και να κάνεις πρέπει να υπάρχει εσωτερική δύναμη και ψυχή για να φτάσεις εδώ που είμαι τώρα».

Να επισημάνουμε, ότι το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κέρδισε η Αμερικανίδα Άμπερ Ίγκλις, το αργυρό η Ιταλίδα Νταϊάνα Μπακόζι, και το χάλκινο η Κινέζα Μενγκ Γουέι.

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Δώδεκα έργα που βοήθησε να γεννηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον ΘΟΚ

Η Αλεξία Παπαλαζάρου δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα για...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εικόνες παραμέλησης στον χώρο στάθμευσης- Σκουπίδια και παραμελημένες φοινικιές στο πάρκινγκ-(Φώτο)

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια δίπλα στα κράσπεδα, πεσμένα φοινικόφυλλα...

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Προεδρικό η συζήτηση για αναστολή των εργασιών της ασφαλτικής μονάδας

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον εργολάβο την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βρήκαν τη λύση στα χαρτιά – Η πόλη περιμένει έργα

Μετά από χρόνια διαδικασιών, αποφάσεων και εκκρεμοτήτων, ανακοινώθηκε ακόμη...

ΠΑΦΟΣ: Στην Εντατική 54χρονη μετά από παράσυρση – Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται...

Related Articles

Popular Categories