ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: H KYΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Άντρη Ελευθερίου για δεύτερη φορά 7η Ολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού, για ένα δίσκο παραπάνω θα έμπαινε στον τελικό του Σκιτ στην Σκοποβολή, διεκδικώντας το όνειρό της.

Οι 119/125 δίσκοι που πέτυχε, αρκούσαν για να την αναδείξουν 7η Ολυμπιονίκη στο «Τόκυο 2020». Ένα επίτευγμα που πετυχαίνει για δεύτερη φορά, αφού και το 2008 στο Πεκίνο ανέβηκε ακριβώς στην ίδια θέση.

«Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Με το 119/125 που είναι πάρα πολύ ψηλό σκορ περίμενα να μπω τουλάχιστον στον τελικό. Πάντα όμως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Αναδείχτηκα 7η Ολυμπιονίκης για 2η φορά, και είναι κάτι σπουδαίο για μένα. Έδωσα το 100% των δυνάμεων μου, όπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου και σε όλους. Όλα καλά.»

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης, βρέθηκε να κυνηγάει το μεγάλο της στόχο ύστερα από το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας (71/75). Ξεκίνησε μέτρια στην πρώτη 25άδα της δεύτερης μέρας και οι 23/25 εύστοχες προσπάθειες της, δεν ήταν αρκετές για μεγάλες βλέψεις, με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση και οι ελπίδες να είναι πια ελάχιστες. Παρέμεινε όμως συγκεντρωμένη και με εκπληκτικό 25/25 στην τελευταία πούλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το πολύ ψηλό 119/125. Στους περισσότερους αγώνες το σκορ αυτό δίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Έξι αθλήτριες πέρασαν την Άντρη, οι τρεις εκ των οποίων έφτασαν μόλις ένα δίσκο παραπάνω στο 120/125.

«Ήθελα να ήμουν στον τελικό και πιστεύω θα το πάλευα για ένα μετάλλιο. Όπως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Να επιστρέψουμε στην Κύπρο με το καλό και θα δούμε για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μου έχει διδάξει ότι, ότι και να κάνεις πρέπει να υπάρχει εσωτερική δύναμη και ψυχή για να φτάσεις εδώ που είμαι τώρα».

Να επισημάνουμε, ότι το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κέρδισε η Αμερικανίδα Άμπερ Ίγκλις, το αργυρό η Ιταλίδα Νταϊάνα Μπακόζι, και το χάλκινο η Κινέζα Μενγκ Γουέι.

Hot this week

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ»: Τα συγκινητικά μηνύματα για την Πόπη Χριστοφόρου, τη μητέρα των διδύμων του Μαρί

Με συγκίνηση και βαθιά θλίψη αποχαιρετούν την Πόπη Χριστοφόρου,...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Έφυγε ο «Ακρίτας» της ερήμου του Ιορδάνη – Η ιδιαίτερη σχέση με τον μικρό Λάμπρο Καλλένο

Μια συγκινητική ανάμνηση από τον μικρό Λάμπρο Καλλένο επανέρχεται...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

Topics

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου και το μεγάλο του πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο 7χρονος Χάρης Αντωνίου είναι ένας μικρός μπόμπιρας με...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ: Σε 17.000 επιπλέον οικογένειες – Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια

Σε σημαντική διεύρυνση του Επιδόματος Τέκνου προχωρεί η Κυβέρνηση,...

Related Articles

Popular Categories