ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: H KYΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Άντρη Ελευθερίου για δεύτερη φορά 7η Ολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού, για ένα δίσκο παραπάνω θα έμπαινε στον τελικό του Σκιτ στην Σκοποβολή, διεκδικώντας το όνειρό της.

Οι 119/125 δίσκοι που πέτυχε, αρκούσαν για να την αναδείξουν 7η Ολυμπιονίκη στο «Τόκυο 2020». Ένα επίτευγμα που πετυχαίνει για δεύτερη φορά, αφού και το 2008 στο Πεκίνο ανέβηκε ακριβώς στην ίδια θέση.

«Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Με το 119/125 που είναι πάρα πολύ ψηλό σκορ περίμενα να μπω τουλάχιστον στον τελικό. Πάντα όμως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Αναδείχτηκα 7η Ολυμπιονίκης για 2η φορά, και είναι κάτι σπουδαίο για μένα. Έδωσα το 100% των δυνάμεων μου, όπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου και σε όλους. Όλα καλά.»

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης, βρέθηκε να κυνηγάει το μεγάλο της στόχο ύστερα από το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας (71/75). Ξεκίνησε μέτρια στην πρώτη 25άδα της δεύτερης μέρας και οι 23/25 εύστοχες προσπάθειες της, δεν ήταν αρκετές για μεγάλες βλέψεις, με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση και οι ελπίδες να είναι πια ελάχιστες. Παρέμεινε όμως συγκεντρωμένη και με εκπληκτικό 25/25 στην τελευταία πούλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το πολύ ψηλό 119/125. Στους περισσότερους αγώνες το σκορ αυτό δίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Έξι αθλήτριες πέρασαν την Άντρη, οι τρεις εκ των οποίων έφτασαν μόλις ένα δίσκο παραπάνω στο 120/125.

«Ήθελα να ήμουν στον τελικό και πιστεύω θα το πάλευα για ένα μετάλλιο. Όπως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Να επιστρέψουμε στην Κύπρο με το καλό και θα δούμε για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μου έχει διδάξει ότι, ότι και να κάνεις πρέπει να υπάρχει εσωτερική δύναμη και ψυχή για να φτάσεις εδώ που είμαι τώρα».

Να επισημάνουμε, ότι το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κέρδισε η Αμερικανίδα Άμπερ Ίγκλις, το αργυρό η Ιταλίδα Νταϊάνα Μπακόζι, και το χάλκινο η Κινέζα Μενγκ Γουέι.

Hot this week

ΦΡΑΓΜΑ ΚΛΗΡΟΥ: Πήγαν για ψάρεμα και άφησαν πίσω τους σκουπίδια – Εικόνες που προβληματίζουν-(Φώτο)

Μια εικόνα που σίγουρα δεν τιμά κανέναν ανέδειξε μέσα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ: Η Στέλλα Παπά γράφει τη δική της σελίδα στη διεθνή εικαστική σκηνή

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Κύπρια εικαστικό Στέλλα...

ΦΩΤΟ: Αγνοείται 51χρονος – Έκκληση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες που μπορούν να...

Topics

ΦΩΤΟ: Αγνοείται 51χρονος – Έκκληση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες που μπορούν να...

Related Articles

Popular Categories