ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: H KYΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Άντρη Ελευθερίου για δεύτερη φορά 7η Ολυμπιονίκης έμεινε εκτός τελικού, για ένα δίσκο παραπάνω θα έμπαινε στον τελικό του Σκιτ στην Σκοποβολή, διεκδικώντας το όνειρό της.

Οι 119/125 δίσκοι που πέτυχε, αρκούσαν για να την αναδείξουν 7η Ολυμπιονίκη στο «Τόκυο 2020». Ένα επίτευγμα που πετυχαίνει για δεύτερη φορά, αφού και το 2008 στο Πεκίνο ανέβηκε ακριβώς στην ίδια θέση.

«Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Με το 119/125 που είναι πάρα πολύ ψηλό σκορ περίμενα να μπω τουλάχιστον στον τελικό. Πάντα όμως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Αναδείχτηκα 7η Ολυμπιονίκης για 2η φορά, και είναι κάτι σπουδαίο για μένα. Έδωσα το 100% των δυνάμεων μου, όπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου και σε όλους. Όλα καλά.»

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης, βρέθηκε να κυνηγάει το μεγάλο της στόχο ύστερα από το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας (71/75). Ξεκίνησε μέτρια στην πρώτη 25άδα της δεύτερης μέρας και οι 23/25 εύστοχες προσπάθειες της, δεν ήταν αρκετές για μεγάλες βλέψεις, με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση και οι ελπίδες να είναι πια ελάχιστες. Παρέμεινε όμως συγκεντρωμένη και με εκπληκτικό 25/25 στην τελευταία πούλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το πολύ ψηλό 119/125. Στους περισσότερους αγώνες το σκορ αυτό δίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Έξι αθλήτριες πέρασαν την Άντρη, οι τρεις εκ των οποίων έφτασαν μόλις ένα δίσκο παραπάνω στο 120/125.

«Ήθελα να ήμουν στον τελικό και πιστεύω θα το πάλευα για ένα μετάλλιο. Όπως πρέπει να σε θέλει και λίγο η τύχη. Να επιστρέψουμε στην Κύπρο με το καλό και θα δούμε για τη συνέχεια. Ο αθλητισμός μου έχει διδάξει ότι, ότι και να κάνεις πρέπει να υπάρχει εσωτερική δύναμη και ψυχή για να φτάσεις εδώ που είμαι τώρα».

Να επισημάνουμε, ότι το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κέρδισε η Αμερικανίδα Άμπερ Ίγκλις, το αργυρό η Ιταλίδα Νταϊάνα Μπακόζι, και το χάλκινο η Κινέζα Μενγκ Γουέι.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο αντίθετο ρεύμα οχήματος στον αυτοκινητόδρομο– Η στιγμή που επιστρέφει στην έξοδο Κοκκινοτριμιθιάς (Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: 10 νεκροί, 18 αγνοούμενοι – Πάνω από 200 καταθέσεις και νέα ερωτήματα για τους ελέγχους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύνεκρη τραγωδία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτηγό με τσιμεντένιους σωλήνες επιχειρεί επικίνδυνο ελιγμό – «Ήταν ασφαλισμένο το φορτίο;»

Ερωτήματα προκαλεί η εικόνα του βαρέως φορτηγού, καθώς από...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ: Από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας στην κορυφή της Αμερικής – Η μεγάλη τιμητική διάκριση στη Νέα Υόρκη

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Σταύρο Α....

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

Topics

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Related Articles

Popular Categories