19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: TA «ΤΡΕΛΛΑ» ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΩΝ 9.000 ΛΙΡΩΝ (βίντεο)

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: TA «ΤΡΕΛΛΑ» ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΩΝ 9.000 ΛΙΡΩΝ (βίντεο)

-

Σοκαρισμένη έμεινε η Χριστιάνα Αριστοτέλους όταν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα» της αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε έως εισόδημα από το 2005 μέχρι το 2008 όταν παρουσίασε την εκπομπή «Που Πάμε» στο ΣΙΓΜΑ με τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος αποκάλυψε ότι το εισόδημα του εκείνη την εποχή ήταν υπέρογκο, ζώντας την χρυσή εποχή της τηλεόρασης.



Φωτογραφία: Υioli Aristotelous Studios

«Εγώ έζησα εποχές στην τηλεόραση που είχε πάρα πολλά λεφτά. Το 2005 έως το 2008 ήταν οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης. Εμείς με τον Παναγιώτη Δημόπουλο τότε που κάναμε το “Που πάμε”, ήταν τρελά τα λεφτά για την εποχή εκείνη… 9.000 λίρες. Ήταν και το παζάρι διαφορετικό. Τότε ήταν εποχές που υπήρχε διαφήμιση πολλή, ήταν μία εκπομπή που πήγαινε πάρα πολύ καλά, είχε φέρει πολλά έσοδα», είπε ο παρουσιαστής.

Οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έζησαν τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης…Το “Χρυσό δίδυμο” όπως τους αποκαλούσαν

Ο ίδιος πίστευε ότι αυτό το εισόδημα θα έρχονταν για πάντα, εντούτοις όμως δεν έγινε. «Ας το κάνουμε και αυτό που δεν το κάναμε…Αυτά τα πράγματα κάποια στιγμή σταματήσαν…Και είπαμε τώρα που πάμε…Γενικά δεν το έχω…Ποτέ δεν ήμουν καλός στην οικονομική διαχείριση…Δεν μπορώ να τα υπολογίσω…δεν ξέρω, ή έχω πόσες πολλές ανάγκες που καλύπτω ή δεν μπορώ να τα υπολογίσω…Δεν ξέρω πληρώνω πολλά…πολλές αμαρτίες φαίνεται…»κατέληξε χαμογελώντας. Ο παρουσιαστής σημείωσε επίσης, ότι το ποσό των 9.000 χιλιάδων λιρών δεν αφορούσε τα επιπλέον χρήματα αλλά ούτε και τα εισιτήρια για την Ελλάδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...