ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΞΑΓΟΡΟΥ: ΚΥΠΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος παντρεύτηκε χθες με πολιτικό γάμο στην Αθήνα, την Κύπρια πρώην Miss Τουρισμός, Άννα Μαρία Αναξαγόρου.

Ο πετυχημένος ερμηνευτής, ο οποίος έχει μια πολύ στενή σχέση με την οικογένεια παρευρέθηκε στον πολιτικό γάμο του αδελφού του χωρίς ωστόσο να αναρτήσει όπως συνηθίζει καμιά φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νύφη είναι Κύπρια στην καταγωγή ενώ με τον αδελφό του Κωνσταντίνου Παύλο, διατηρούν δεσμό εδώ και πέντε χρόνια μέχρι χθες που αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Να σημειωθεί ότι η Άννα Μαρία Αναξαγόρου ήταν μοντέλο και έγινε περισσότερο γνωστή από παλαιότερα χρόνια, την εποχή που γίνονταν καλλιστεία στην Κύπρο. Μάλιστα, είχε αναδειχθεί έως Miss Κύπρος.

Hot this week

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ 30 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: DNA τεστ έφεραν τα πάνω-κάτω – Η νέα βρετανική προειδοποίηση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τις...

ΜΑΚΕΝΖΙ: F-16 πέταξαν πάνω από την παραλία – Σήκωσαν τα βλέμματα στον ουρανό οι λουόμενοι -(Αποκλειστικό-Βίντεο)

Ένα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν το μεσημέρι οι λουόμενοι στο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

Topics

Related Articles

Popular Categories