ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΞΑΓΟΡΟΥ: ΚΥΠΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος παντρεύτηκε χθες με πολιτικό γάμο στην Αθήνα, την Κύπρια πρώην Miss Τουρισμός, Άννα Μαρία Αναξαγόρου.

Ο πετυχημένος ερμηνευτής, ο οποίος έχει μια πολύ στενή σχέση με την οικογένεια παρευρέθηκε στον πολιτικό γάμο του αδελφού του χωρίς ωστόσο να αναρτήσει όπως συνηθίζει καμιά φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νύφη είναι Κύπρια στην καταγωγή ενώ με τον αδελφό του Κωνσταντίνου Παύλο, διατηρούν δεσμό εδώ και πέντε χρόνια μέχρι χθες που αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Να σημειωθεί ότι η Άννα Μαρία Αναξαγόρου ήταν μοντέλο και έγινε περισσότερο γνωστή από παλαιότερα χρόνια, την εποχή που γίνονταν καλλιστεία στην Κύπρο. Μάλιστα, είχε αναδειχθεί έως Miss Κύπρος.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εθελόντρια της δράσης «Νερό και Χρώμα» δηλώθηκε ελλείπουσα-Έκκληση της ομάδας της -(Φώτο)

Σε αγωνιώδη έκκληση για τον εντοπισμό της 41χρονης Στέφανης...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Ποιοι θα δουν ελάφρυνση – Τι αλλάζει σε ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση και επιδόματα

Μια σειρά από μέτρα που αγγίζουν άμεσα την καθημερινότητα...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΑΣ: Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ δεν είναι μόνο γιορτή

Η 1η Οκτωβρίου αποκτά φέτος μια ιδιαίτερη σημασία για...

LIDL WELLNESS CAMP 2026: Μια βιωματική εμπειρία υγείας, ευεξίας και καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου προσφέρει στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories