21.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: BΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ

ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: BΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ

-

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια με τον Γιάννη Κότσιρα πέρασαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδι στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Στην μουσική καλοκαιρινή περιοδεία με τον τίτλο «Κοίτα Γύρω» βρέθηκε και η Άννα Θεολόγου η οποία σε ανάρτησή χαρακτήρισε τη βραδιά Βραδιά Πολιτισμού.

Σε ανάρτησή της, η Άννα Θεολόγου δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα όσον αφορά τον πολιτισμό.

«Βραδιά πολιτισμού η ψεσινή στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Απόλαυση όπως πάντα ο Γιάννης Κότσιρας και οι σύντροφοι του. Σε ευχαριστούμε για την ψυχική ανάταση!»

Να επισημάνουμε, ότι απόψε στο Σκαλί Αγλαντζιάς θα εμφανιστεί η Νατάσα Μποφίλιου. Μαζί της, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, οι οποίοι ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...