ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ: Άλλη μια καταδικαστέα συμπεριφορά εις βάρος υπαλλήλου σε κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι -(Aποκλειστικά όλη η ιστορία)

Tα ποτήρια του καφέ τα οποία προοριζόταν μετά από οδηγίες της διεύθυνσης για τους καλεσμένους του τηλεοπτικού σταθμού στάθηκαν η αιτία να δώσει την παραίτηση της υπάλληλος με 30 χρόνια υπηρεσία.

Η ίδια δέχθηκε λεκτική και προσβλητική επίθεση από δημοσιογράφο, η οποία είναι και υπεύθυνη τμήματος την περασμένη εβδομάδα. Όταν η δημοσιογράφος κατέβηκε να πάρει καφέ από την καφετέρια και διαπίστωσε ότι δεν έχει ποτήρια απευθύνθηκε στην Σ. και την ρώτησε «που είναι τα ποτήρια», τότε η Σ. της είπε ότι οι οδηγίες που έχει είναι ότι οι υπάλληλοι δικαιούνται να πίνουν καφέ αλλά μόνο όταν φέρνουν το ποτήρι τους λόγω του ότι δεν υπήρχαν πολλά άλλα ποτήρια για να τα χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι. Τότε, εκείνη ειδοποίησε το τμήμα προσωπικού όπου η υπεύθυνη πήρε την Σ και της είπε ότι πολύ καλά έπραξε και τήρησε κατά γράμμα τις οδηγίες της διεύθυνσης.

Όμως, η δημοσιογράφος δεν δέχτηκε τις οδηγίες, και απευθύνθηκε στην υπεύθυνη της Σ., η οποία την διαβεβαίωσε ότι θα το κανονίσει. Τότε έξαλλη πήγε στην Σ. και την αποκάλεσε  τρεις φορές «ψεύτισα» μαζί με άλλα σχόλια ενώπιον άλλων παρευρισκόμενων. Η υπάλληλος η οποία να σημειωθεί ότι εργοδοτείται εδώ και 30 χρόνια στο τηλεοπτικό κανάλι δεν δέχθηκε την εξευτελιστική επίθεση χωρίς λόγο και έδωσε την παραίτησή της, μένοντας μάλιστα στο πόστο της μέχρι την ώρα που θα σχολάει. Η υπόθεση έχει πάρει την νομική οδό ενώ συγκινητική είναι η συμπαράσταση παλιών και υφιστάμενων υπαλλήλων του συγκροτήματος οι οποίοι έχουν πλέον αγανακτήσει από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης δημοσιογράφου.

Hot this week

ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ: Δύο χρόνια χωρίς τον Νικόλα της – «2 χρόνια χωρίς εσένα…»

Η 22α Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία που η Αλεξία...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

Topics

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

ΔΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Στο στόχαστρο ο πατέρας για όσα φέρεται να περνούσε το παιδί – «Εμένα πυροβολούν»

Φωνές, έντονες αντιπαραθέσεις και προειδοποιήσεις από την έδρα σημάδεψαν...

Related Articles

Popular Categories