25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Έπιασε» αυτοφώρω πολίτη να μετατρέπει δημόσιο χώρο σκουπιδότοπο στην Αγλαντζιά...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Έπιασε» αυτοφώρω πολίτη να μετατρέπει δημόσιο χώρο σκουπιδότοπο στην Αγλαντζιά – «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη…»

-

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε κάτοικος της Αγλαντζιάς, ο οποίος επ’ αυτοφώρω εντοπίστηκε να ξεφορτώνει παράνομα σκουπίδια σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, σχολίασε το περιστατικό, τονίζοντας την αγανάκτησή του για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία μετατρέπει τον χώρο σε αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο.

Με αφορμή το γεγονός, ο δήμαρχος υπογράμμισε πως ο δράστης θα κληθεί τη Δευτέρα το πρωί να καθαρίσει το σημείο που ρύπανε, ενώ παράλληλα θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο εξώδικο. Ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε ότι, αν και το ποσό του εξωδίκου είναι σχετικά μικρό, η πράξη του δράστη δεν θα μείνει ατιμώρητη και οι αρχές θα λάβουν αυστηρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να υπογραμμίσει την ανάγκη για περισσότερη ευαισθητοποίηση και υπευθυνότητα από τους πολίτες, με στόχο τη διατήρηση της καθαριότητας και της ευταξίας στους δημόσιους χώρους της Αγλαντζιάς και γενικότερα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...