18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΣΙΜΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία το επαγγελματικό βίντεο του γάμου...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΣΙΜΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία το επαγγελματικό βίντεο του γάμου τους

-

Ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου αποτέλεσε σημείο αναφοράς, όχι μόνο λόγω της λαμπρότητας της τελετής, αλλά και για την έκταση που πήρε, προβαλλόμενος σχεδόν από όλες τις κοσμοπολίτικες ιστοσελίδες και εκπομπές ανά το Πανελλήνιο. Σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα το επαγγελματικά ομολογουμένως πρωτότυπο βίντεο του γάμου τους.

Το βίντεο, το οποίο ξεχώρισε για την κινηματογραφική του προσέγγιση, απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από όσους το παρακολούθησαν, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Με μια ατμόσφαιρα που θυμίζει σκηνές από ταινία, ο Ανδρέας εμφανίζεται στο βίντεο ως γκάνγκστερ, καπνίζοντας το τσιγάρο του, ενώ παρακολουθεί με θαυμασμό την αγαπημένη του, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της νυφικό. Μαζί του, είναι και η οικογένεια του αλλά και ο πιστός του συνεργάτης, Κούλης Νικολάου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, ενώ το ζευγάρι γιόρτασε τη χαρά του μαζί με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ομάδα του Coffee Vibes Magazine στέλνει τις θερμότερες ευχές της για καλούς απογόνους και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: