24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΥ: Ένοχοι και οι 12 μπαίνουν στη φυλακή-«Η ψευτομαγκιά των κατηγορουμένων...

ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΥ: Ένοχοι και οι 12 μπαίνουν στη φυλακή-«Η ψευτομαγκιά των κατηγορουμένων κράτησε 40 δευτερόλεπτα»- (Βίντεο)

-

Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, την 1η Φεβρουαρίου του 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της δίκης, ο δικηγόρος της οικογένειας Καμπανού, Γιάννης Πουλτσίδης προέβη σε δηλώσεις – κόλαφος κατά των 12 κατηγορουμένων. Αρχικά χαρακτήρισε «ευτελή» τον χειρισμό της υπερασπιστικής πλευράς να μιλάει για θανατηφόρα σωματική βλάβη καθώς σύμφωνα με τον ίδιο επρόκειτο για ανθρωποκτονία, μιας που «είχαμε 30 χτυπήματα σε άψυχο σώμα, 27 χτυπήματα σε ένα σώμα και ένα βαθύ τραύμα εννέα εκατοστών».

«Το στέρνο τους και η ψευτομαγκιά τους κράτησαν 40 δευτερόλεπτα, όταν θέλει ανδρεία να ομολογήσεις τα στόματα τους ήταν κλειστά. Οι κατηγορούμενοι είπαν ότι θέλουν δίκαιη δίκη λες και δικάζονται στο Ιράν και θα τους πετροβολούσαν. Ο ένας κάλυπτε τον άλλον, κανείς δεν είδε τίποτα, όλα δήθεν. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αποδεικτικό υλικό προς το όφελος τους. Το δικαστήριο ήρθε σε θέση να πρέπει να κρίνει ποιος από τους 12 εγκληματίες επέφεραν τα χτυπήματα στον Άλκη και τους φίλους του. Άκουσα ότι κάνουν λόγο για τους κατηγορούμενους ότι σπουδάζουν και θα πρέπει να έχουν ελαφρυντικά, κι ότι οι φυλακές που θα ζήσουν για πολλά χρόνια είναι αποθήκες ψυχών. Μπορεί κανείς να αναλογιστεί τη διαφορά κάποιος να ζει σε μια αποθήκη ψυχών, σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα και κάποιον που ζει δύο μέτρα κάτω από το χώμα;».

Τέλος δήλωσε ότι η οικογένεια του Άλκη ότι η οικογένεια του Άλκη αισθάνεται «τεράστια ηθική ικανοποίηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος αναφερόμενος στους 12 ενόχους.

Πηγή: in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: