ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Θα περπατήσει για πρώτη φορά στην Αθήνα και Κύπρο-Εθελοντής και πεζοπόρος για τις Ηρωίδες που δίνουν τη δική τους μάχη με το καρκίνο του μαστού

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει σε Αθήνα και Κύπρο για τις Ηρωίδες του καρκίνου του μαστού, πιστός στα μηνύματα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης που θέλει να μας μεταφέρει. Επί τέσσερις μέρες το κάθε βήμα του θα είναι βήμα ελπίδας, δύναμης και στήριξης στις γυναίκες της ζωής μας, για 80 ολόκληρα χιλιόμετρα συνολικά.

Η διαδρομή του θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου από το Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στις 12:00 και θα τερματίσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου– Ημέρα δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ – στις 18:00 στο Κτήμα Φ στα Καλύβια όπου θα τον υποδεχτεί όλη η Ομάδα του Celebrate Your Scars σε μία γιορτή όπου θα βραβευτούν άνθρωποι που συνεισφέρουν με τη ψυχή τους στο έργο μας.

Εκεί θα παραλάβει και τη προσωποποιημένη φανέλα με την οποία θα πάει βήμα-βήμα στη Κύπρο. Η διαδρομή στη Κύπρο έχει αφετηρία στις 22 Οκτωβρίου από Κέντρο Μαστού – Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 15:30, και θα τερματίσει στη γιορτή του Celebrate Your Scars στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πλαστικής Χειρουργικής EIPS στις 17:30 την ίδια μέρα. Πάντα με δύναμη ψυχής, ο Αλέξης Σοφοκλέους κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε τα 30 νησιά των Κυκλάδων σε 30 ημέρες. Κατάφερε να περπατήσει ολάκερη την περίμετρο της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων των κατεχομένων, σε 29 μέρες με συνολική απόσταση 740χλμ. Οι πεζοπορίες εντάσσονται μέσα στην μεγάλη δραστηριότητα «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» που ξεκίνησε το 2020 και ακολούθως με 33 φιλανθρωπικές και κοινωνικές πεζοπορίες όπου ενισχύθηκε το έργο πολλών ΜΚΟ.

Με αυτές τις δραστηριότητες ο Αλέξης Σοφοκλέους προτάθηκε για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2021 και έτυχε μεγάλης προβολής από ΜΜΕ ως επίσης και του Euronews. Την μοναδική αυτή δραστηριότητα μπορεί κανείς να την ακολουθεί μέσω της σελίδας «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» στο facebook με οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό που ο εθελοντής-πεζοπόρος θα αναρτά καθημερινά.

Facebook : https://www.facebook.com/CyprusStepbyStep/

Youtube channel : https://www.youtube.com/channel/UCuHsftNkl4ScDXX-5fi3vuw/featured

Επίσης θα τον παρακολουθήσουμε και μέσω του 3ου Ευρωπαϊκού Online Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ με Live streaming δωρεάν στα social του Celebrate Your Scars

Hot this week

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ…ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Έκλειψη, Νέα Σελήνη και Περσείδες σε ένα σπάνιο αστρονομικό σκηνικό

Μια από τις πιο ξεχωριστές αστρονομικές βραδιές του 2026...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλαν μαχαίρια μετά τη διασκέδαση- Αδελφός και φίλος φέρονται να επιτέθηκαν σε 44χρονο

Αιματηρή κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος τριών προσώπων στη...

«ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ»: Στο ΥΠΑΝ οι εργαζόμενοι των Υποστηρικτικών Προγραμμάτων – Ζητούν άμεσες λύσεις-(Βίντεο)

Στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας προσέφυγαν σήμερα, εργαζόμενοι...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Πήγε να κλείσει φθηνότερα κατάλυμα και έχασε πάνω από €2.200 – Η απάτη που στήθηκε σε 32χρονη

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 32χρονη στη Λευκωσία, η οποία...

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Πήρε το χρυσό και … ξέχασε το μετάλλιο! Η επική αντίδρασή του -(Βίντεο)

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά. Πήρε το χρυσό...

Topics

«ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ»: Στο ΥΠΑΝ οι εργαζόμενοι των Υποστηρικτικών Προγραμμάτων – Ζητούν άμεσες λύσεις-(Βίντεο)

Στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας προσέφυγαν σήμερα, εργαζόμενοι...

GLOBAL WINNER 2026: Η Κύπρια επιστήμονας που έκανε την έρευνα όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου

Υπάρχουν άνθρωποι που η επιτυχία τους έρχεται εύκολα να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΛΕΜΕΣΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories