ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Αναλαμβάνω εγώ δωρεάν την υπόθεση»-Χωρίς αμοιβή θέλει να αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου

Ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου, πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία, αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν.

Hot this week

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο

Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες...

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου Δημήτρη και η δωρεά των 12.500 ευρώ που του έδωσε ελπίδα

Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι...

Topics

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

Related Articles

Popular Categories