ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Αναλαμβάνω εγώ δωρεάν την υπόθεση»-Χωρίς αμοιβή θέλει να αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου

Ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου, πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία, αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν.

Hot this week

ΥΠΟΘΕΣΗ +ΘΑΝΑΣΗ: Νέα ανάρτηση «ανάβει» ξανά τη συζήτηση – Τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά

21 χρόνια μετά τον θάνατο του +Θανάση, η υπόθεση...

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

Topics

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

Related Articles

Popular Categories