ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Αναλαμβάνω εγώ δωρεάν την υπόθεση»-Χωρίς αμοιβή θέλει να αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου

Ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου, πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία, αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της οικίας – Κατασχέθηκαν 2,3 κιλά κάνναβης και συνελήφθησαν δύο άνδρες

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγούνται σήμερα δύο άνδρες, ηλικίας...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Related Articles

Popular Categories