ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: BΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ»

Ως μπάρμαν εργαζόταν κάποτε ο Αλέξης Γεωργούλης, πριν γίνει ηθοποιός και τώρα Ευρωβουλευτής. Ο ίδιος βρέθηκε στην παρέα των Roomies αποκαλύπτοντας ιστορίες από την ζωή του. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πάρα πολύ καλός φίλος της Μαρίας Σολωμού από παλιά ενώ η Κατερίνα Ζαφίρη του αποκάλυψε ότι τον θυμάται από τον καιρό που δούλευε έως μπάρμαν.

Από τη μεριά της, η Μαρία Σολωμού θυμήθηκε ότι την κάλεσε για καφέ όταν ο ίδιος συνοδεύονταν από κοπέλα «Δεν θυμάμαι έτσι πράγμα…είχα σχέση με την κοπέλα;» διερωτήθηκε γελώντας. Ωστόσο, τόσο η Μαρία Σολωμού όσο και ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφεραν ότι οι δύο τους δεν ήταν ζευγάρι, απλά στην σχολή υπήρχε ένα φλερτ.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια «ελεύθερη δέσμευση», ενώ μίλησε και για την αστρολόγο που προέβλεψε ότι το 2022 θα γίνει πατέρας. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα έκανε ξανά ερωτικές σκηνές, εάν το απαιτούσε ο ρόλος του.

.

Hot this week

ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Τα δύο περιστέρια που… καταγράφηκαν ως «εμπρηστές» της πυρκαγιάς -(Βίντεο)

Μπορεί αρχικά να έμοιαζε με ακόμη μία πυρκαγιά που...

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ: Στο «κόκκινο» Ισπανία και Βουλγαρία – Μόνο μία χώρα στον δρόμο για το 2030

Ανησυχία για την κατάσταση των ευρωπαϊκών ποταμών προκαλούν τα...

Topics

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Το νέο μέτρο απέναντι στην παραβατικότητα

Κάμερες σε όλα τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές εξετάζει...

Related Articles

Popular Categories