ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»-Μίλησε για την καταγγελία εις βάρος του για τον βιασμό

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πράσινο Κίνημα» στις επικείμενες Ευρωεκλογές, μίλησε στην εκπομπή του Αντ1 «Το πρωϊνό» και στον Γιώργο Λιάγκα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ύστερα από την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία».

«Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δε μίλησα μαζί της γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Με διέλυσε όλα όσα ακούστηκαν για μένα μετά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον. Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. Ευτυχώς, από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα».

Σε ερώτησή εάν πιστεύει ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από το ζήτημα αυτό, ο Αλέξης Γεωργούλης δεν θέλησε να απαντήσει στη ερώτηση λέγοντας ωστόσο ότι

«Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Έχω ένα καλό χαρακτηριστικό: αφήνω το χρόνο να περάσει για να κρίνω. Και το κάνω αυτό και στα δύσκολα, αλλά και στα ευχάριστα. Έτσι και τώρα, πρέπει να αφήσω κι άλλο χρόνο να περάσει μέχρις ότου διαπιστώσω, αν η ζημιά που έχω υποστεί είναι ανεπανόρθωτη».

Hot this week

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ: Μαθητής πέταξε παπούτσι στον οδηγό σχολικού λεωφορείου – Τραυματίστηκε και μαθήτρια

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε σχολικό...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Μιλά για όσα έζησε στη μάχη με τον καρκίνο-Σε μια διαδικτυακή συνομιλία με το κοινό-(Βίντεο)

Τη δυνατότητα να μοιραστεί την προσωπική της διαδρομή με...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΠΑ: Οι διακρίσεις που συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση και η ιστορική υποψηφιότητα της στο Εδιμβούργο

Μια οικογενειακή ιστορία με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον...

BLUE ISLAND: Τραγανοί αθερινοκεφτέδες από τη Χρύσω Λέφου – Η γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας

Οι Αθερινοκεφτέδες είναι από εκείνους τους μεζέδες που δύσκολα...

Topics

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

BLUE ISLAND: Τραγανοί αθερινοκεφτέδες από τη Χρύσω Λέφου – Η γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας

Οι Αθερινοκεφτέδες είναι από εκείνους τους μεζέδες που δύσκολα...

BLUE ISLAND: Κυπριακός τόνος γιαχνιστός με άρωμα παράδοσης-(Βίντεο)

Ο τόνος γιαχνιστός από τις Ψαραγορές Blue Island είναι...

ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή για οκτώ ημέρες ο 30χρονος για τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης

Στην έκδοση διατάγματος οκταήμερης προσωποκράτησης προχώρησε σήμερα, Παρασκευή το Δικαστήριο...

BLUE ISLAND: Το χταπόδι κρασάτο που φέρνει την Αμμόχωστο στο πιάτο σας

Οι Ψαραγορές Blue Island μάς ταξιδεύουν στις γεύσεις της...

Related Articles

Popular Categories