ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»-Μίλησε για την καταγγελία εις βάρος του για τον βιασμό

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πράσινο Κίνημα» στις επικείμενες Ευρωεκλογές, μίλησε στην εκπομπή του Αντ1 «Το πρωϊνό» και στον Γιώργο Λιάγκα για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ύστερα από την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία».

«Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δε μίλησα μαζί της γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Με διέλυσε όλα όσα ακούστηκαν για μένα μετά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον. Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. Ευτυχώς, από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα».

Σε ερώτησή εάν πιστεύει ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από το ζήτημα αυτό, ο Αλέξης Γεωργούλης δεν θέλησε να απαντήσει στη ερώτηση λέγοντας ωστόσο ότι

«Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Έχω ένα καλό χαρακτηριστικό: αφήνω το χρόνο να περάσει για να κρίνω. Και το κάνω αυτό και στα δύσκολα, αλλά και στα ευχάριστα. Έτσι και τώρα, πρέπει να αφήσω κι άλλο χρόνο να περάσει μέχρις ότου διαπιστώσω, αν η ζημιά που έχω υποστεί είναι ανεπανόρθωτη».

Hot this week

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Γλάδστωνος χωρίς αυτοκίνητα την Κυριακή – Μια μέρα γεμάτη δράσεις

Η οδός Γλάδστωνος στη Λεμεσό αφήνει για λίγο τα...

ΠΣΕΜ: «Η αποχή δεν είναι το τέλος του αγώνα» – Ζητούν χρονοδιάγραμμα για τα κλιματιστικά στα σχολεία

Με αιχμές προς το Υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο εσωτερικό του Filo Jet οι νέες έρευνες για τους 14 αγνοούμενους

Στα βαθιά νερά της κατεχόμενης Κερύνειας συνεχίζεται μια από...

Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: – Μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα και προσφορά στη Λεμεσό

Μια διαφορετική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική και δημιουργικές...

Topics

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο εσωτερικό του Filo Jet οι νέες έρευνες για τους 14 αγνοούμενους

Στα βαθιά νερά της κατεχόμενης Κερύνειας συνεχίζεται μια από...

Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: – Μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα και προσφορά στη Λεμεσό

Μια διαφορετική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική και δημιουργικές...

ΒΟΥΛΗ: Διαμαρτυρία περιβαλλοντικών οργανώσεων – Με την παρουσία του αντιοχλαγωγικού «Αίαντας»

Ένταση και διαφορετικές απόψεις για τη δράση περιβαλλοντικών οργανώσεων...

ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΩΝ: «Αυτή ήταν η κόρη μου…» – Συγκλονιστικές καταθέσεις από τους συγγενείς των θυμάτων

Με τις συγκλονιστικές καταθέσεις συγγενών των θυμάτων συνεχίστηκε η...

Related Articles

Popular Categories